BÄSTA.TÄVLINGEN.EVER.

 
 
Vad det gäller den här tävlingen så tycker jag att Starstable har lyckats jättebra! Jag vet att många tycker den är helt sjukt kul, bland de jag också. Tycker verkligen den är jätterolig!
 
 
 
 
 
 

HAPPY HALLOWEEN

 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från idag - Halloween

 
 
Efter Halloween Uppdateringen blev allt verkligen jätte-fint! Vädligt mysig stämning och roliga och framför allt spännande uppdrag. Vi fick också snygga Halloween-Kläder som säkert går att matcha med något, få se om det blir någon look ;)
 
 
OBS! Bilderna du kommer att se nu är redigerade(ljus och kontrast)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans uppdateringar!

 
 

Halloween är här!

2013-10-30 08:00:00


Hej allihopa!
Halloween har kommit till Jorvik och invånarna har förberett sig ordentligt i år!

Nya uppdrag:
- När Halloween kommer så kommer också spöken! Prata med Mrs. Holdsworth, hon verkar veta hur man ska handskas med dem. Det verkar krylla av spöken på Jorvik, se hur många du kan hitta! Om du är snäll mot dem så kanske de ger dig en tacksamhetsgåva...

Buuuuuu!
Buuuuuu!

Halloween-butiker:
- Passa på att klä ut dig! Lite överallt på Jorvik finns det butiker med Halloween-tema. Där finns det allt från Halloween-masker till läskig utrustning till din häst!

Vem ska du klä ut dig till i år?
Vem ska du klä ut dig till i år?

Halloween-smink:
- När du väl klär ut dig, varför inte sminka dig i samma tema? I skönhetssalongerna på Jorvik finns det flera läskiga sminkningar att välja mellan!

Äpplen i baljor med vatten:
- Lite här och där på Jorvik finns det tunnor med äpplen utplacerade, precis som i den gamla leken "Äpplet i tunnan" ska du fånga ett äpple utan att använda händerna. Äpplena kan vara svåra att få tag i då de är mycket hala, men om du misslyckas är det bara att försöka igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MNA TANKAR: Åhh! Gud vad kul att man kan klä ut sig! Helt perfekt uppdatering! Vad det gäller uppdragen så har jag på känn att Starstable har fixat ihop något riktigt kul åt oss.
 
 
 
 
 
 

Just nu...

 
... Sitter jag på tåget på väg till Danmark med min familj och Majs ;) Kommer vara där i några timmar och gå runt och titta, äta gott osv. Så vi ses ikväll istället ;)
 
 
 

Redigerat ^-^

 
 
Tog mig lite tid till att redigera em bild på mig och Starblood när vi galopperade genom "Jarlafälten". Hoppas ni gillar den ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Stora öron?

 
Är det bara jag som tycker att G.E.D. gubbarna har sjukt stora öron? Hahah, lite konstig grej att lägga märke till kanske? Men, men, de är i alla fall enooorma enligt mig!!
 
 
 
 
 
 

Badaaaa :D

 
 
Jag hade tänkt sticka till badhuset med mina syskon och kanske en kompis också idag. Så just nu på förmiddagen kommer jag inte att blogga mer, men troligen senare på kvällen! Ses då ;)
 
 
arkivbild
 
 
 
 

Outfit - Love Green

 
 
För ett tag sedan gjorde jag en ny outfit som jag hade på Starblood som bestod av nästan bara grönt och vitt. Men efter ett tag kände jag att den var lite för utstickande med hans färg så jag bestämde mig för att uppdatera den till grön och svart istället :)
 
 

 
 
 

NU
 
 
 
 
Personligen så tycker jag att denna såg bättre ut på Starblood än den andra då det vita på den första blev lite för mycket :)
 
 
 
 
 
 

STORM

 
Hej och förlåt för lite dålig uppdatering! Anledningen?  Ni vet nog redan om stormen som dragit in över en del av Sverige.  Tack vare den förlorade vi och typ 62.000 andra all ström. Och utan ström fungerar inte vårt Wi-Fi vilket leder till att jag inte kan gå in på Starstable eller blogga(bloggar från mobilen just nu...). 
Vårt elbolag säger att vi har ström igen vid ett, men med tanke på att de redan skjutit upp det tre gånger så är jag lite tveksam...
 
 
EDIT: Vi fick tillbaka strömmen redan vid 08.30 så nu är allt som vanligt igen och bloggningen kommer, som det ser ut nu, att fortsätta som vanligt igen ;)
 
 

Starshine på Hermans vägg

 
När jag idag gjorde uppdragen med Herman fick jag gå in i hans hus(för att snacka hemlisar hahahah ^-^). Och jag var bara tvungen att lägga märke till fotot ovanför Hermans bord.
 
 
 
Jag vet inte varför det hängde där och jag har absolut inga problem med det. Men jag har på känn att Starshine kommer att spela en väldigt stor roll i huvuduppdragen här!
 
 
 
 

HERMAN IS BACK! :'D

 
Innan jag berättar vad som hänt här så hade jag tänkt berätta vad som hänt innan detta så att ni förstår lite bättre :)
 
 

Borgmästare Jack ville inte längre vara borgmästare men det ända sättet att avgå var att prata med Herman. Han hade länge försökt prata med Herman som baraa hade sagt: "Du ska känna dig ärad. Detta är ett stort ansvar som du får över byn!" Men trots äran så ville inte Jack ha ansvaret. Och just som han skulle ta kontakt med Herman(för typ 1000 gången...) och säga att han ville avgå så sa Johanna attt han var "Bortrest". Jack bad mig om hjälp med att försöka få ut var Herman var och efter att i några dagar ha "känat" Stein så vann jag hans tillit och han berättade sanningen för mig: "Herman är inte bortrest... Sanningen är att han bara är ett par meter ifrån oss i det där huset där borta! Han ville slippa Jack och hans tjatande lite..." 
 
 

Nu ska jag sticka och prata lite med Herman och kanske få svar på ett och annat? :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starshine i Gröndal

 
 
När Skördebygden öppnade så medföljde ju såklart mängder med uppdrag men också en viss häst som skuttar omkring i Gröndal - Starshine.
 

Han är jättesöt men det är bara det... Titta på honom. Han ser så utmärglad, blek och deprimerad ut. Om du spelar Starshine så ser Starshine ganska glad ut, han ser ut att vara full av hopp och skuttar runt så fint. Men om du skulle rida dit nu så ser han helt förändrad ut, han ser så.. dyster ut. Han och Lisa har nog inte träffats på evigheter. En annan sak med honom är att ögonen är helt tomma... Kan inte se på honom såhär...
 
Men det är ju såklart inte bara dåliga saker jag ser hos honom. Nu när Starshine är här så misstänker jag att vi snart kommer att få träffa Lisa på väldigt länge! Ska bli så kul! Har längtat ^-^ Hoppas, hoppas, hoppas att Starshine och Lisa snart är återförenade och att vi får träffa de båda väldigt snart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga ord...

 
Innan ni blir besvikna så måste jag säga att detta hara absolut ingenting med varken hästar eller SSO att göra ;)
 
 
 

Jag var runt och kollade lite random på IRL bloggar då jag fick se en video på några dansare(som använde sig mycket av ljus). Jag klickade på den och kunde.inte.sluta.kolla.på.den! Vet att detta inte har ett dugg med SSO att göra, men men. Var bara tvugna att visa er!
 
 
 
 
 
 
 

Sightseeing med Soffe

 
Redan första dagen så pratade jag och Sofie om att sticka runt i hela Skördebygden och utforska lite men också  att lära känna igen sig lite. Vi har inte hunnit med att göra någon sightseeing för än nu pga det mängder uppdrag vi fått men också en annan sak - ny del av Jorvik är lika med mycket inlägg på bloggen! 
 
 

Tog såklart en del bilder på vår lilla utflykt, var riktigt kul faktiskt och hittade många fina platser jag inte kunnat föreställa mig innan *-* Aja, hoppas ni gillar bilderna hahah♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sightseeing med Soffe

 
Redan första dagen så pratade jag och Sofie om att sticka runt i hela Skördebygden och utforska lite men också  att lära känna igen sig lite. Vi har inte hunnit med att göra någon sightseeing för än nu pga det mängder uppdrag vi fått men också en annan sak - ny del av Jorvik är lika med mycket inlägg på bloggen! 
 
 

Tog såklart en del bilder på vår lilla utflykt, var riktigt kul faktiskt och hittade många fina platser jag inte kunnat föreställa mig innan *-* Aja, hoppas ni gillar bilderna hahah♥
 
 
 
Varning för BILDBOMB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite bilder från idag

 
Tog lite bilder från idag när jag gjorde uppdrag, blåa och lite tävlingar(allt i skördebygden). Enjoy ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
↑This made my day *-*
 
 
 
 
 
 
 
 

Flyttat till Skördebygden!

 
 
Nu när alla uppdrag, allt nytt och Jorvikstallet finns här så bestämde jag mig för att flytta till Jarlaheim!
 
 

Jag hyrde ett hus där av Isolde som bor på en liten gård nära Jarlaheim, otroligt söt tjej! 
Och för ni som undrar så är hon från min pappas sida.
 
Lite bättre förklaring: Min pappa är från USA men pratar såklart flytande Svenska. Min mamma och han träffades för ett par år sedan och när de varit tillsammans i ungefär tre år så bestämde sig min mamma för att visa honom Jorvik där hon växt upp. Min pappas systers dotter, Isolde, hängde med för att upptäcka lite nytt och fastnade direkt för Jarlaheim. Mina föräldrar är kringresande affärsmän och har inget fast boende just nu men Isolde åkte dit tre år senare och träffade Tristan. Efter det kunde hon inte släppa taget om honom och flyttade hem till honom. Hon är just nu 25 år och bor på en gård med honom och hans morfar nära Jarlaheim. 
 
Jag har känt henne sedan ett tag tillbaka och hon är verkligen super snäll!!
 
 
 

Ni som orkade läsa allt det ↑. Tack ;) 
 
 
Hur som helst, Isolde har fortfarande kvar huset som hon köpte för två år sedan och jag fick äran att hyra det av henne. Hon har sagt att jag får gärna köpa det av henne när jag vill men tills vidare så tänker jag bara hyra det ;)
 
 
 
Vad det gäller Starblood så har jag pratat med Stein på Jorvikstallet och han sa att de hade en plats ledig som jag gärna fick ta. Så jag flyttade dit Starblood, Moon och Emil där direkt och de stormtrivs! 
 
 
 
 
Ska bli spännande att se hur det är att leva här ;D
 
 
 
 
 
 

Blogga vid alla uppdrag? Nejtack ;)

 
 
 
Vi kommer få uppdrag i mängder nu när vi fått tillgång till Jarlaheim. Och jag har funderat lite kring det och hur jag kommer göra med att blogga om de, och såhär kommer det att bli:
 
 
Jag kommer inte att blogga om alla uppdrag jag får, varför? Jo för att det krävs lite för att blogga om uppdrag, det kan ta tid och jag vill väldigt gärna inte slösa bort tid på att skriva om att jag har mjölkat kossor eller vad jag nu har gjort. Men jag kommer såklart blogga om de lite mer intersanta uppdragen! 
 
När jag märker att ett uppdrag kommer bli kul, spännande och ha lite action så kommer jag nog ta lite bilder och skriva en del om det. Om det är uppdrag som är helt okej så kanske jag skriver lite om de och vad jag fått göra. Och slutligen om det är uppdrag , som jag sa innan, där man bara ska mjölka kossor eller kanske hjälpa folk att hitta en hatt, en person osv. så kommer jag inte att blogga om det uppdraget!
 
 
En annan anledning till att det blir såhär är att jag har inte all tid i världen vid datorn. Jag sitter upp till två och en halv timme om dagen, inte mer! Och nu när SB öppnat så vill jag spendera lite tid där med att shoppa, göra uppdrag och framför allt, utforska! Och då har jag inte den tiden till att sitta och blogga om allt!
 
 
 
Tack till dig som läste! Vet att det blev lite långt men whatever, kändes ganska viktigt att få ut liute detaljer här ^^ 
 
 
 
 
 


Jag ♥ Grisar

 
 
 
 
Så söt♥
 
 
 

Skördebygden

 
Igår var en väldigt speciell dag för mig, och för alla andra såklart. Vi fick tillgång till Skördebygden för första gången! 
 
 

Jag hann inte blogga just då, men tog ändå lite bilder ;)
Innan ni får se de så måste jag bara säga att det är otroligt välgjort allting! Som till exempel i Jarlaheim, där fanns brunnar, övergångsställen och murgröna som hängde och klängde lite överallt i byn, så himla mysigt! 
 
 
 

~VARNING FÖR BILDBOMB~

 
 
 
 
 
 
Ledsen för texten som var där ._.
 
 
 
 
 
 
Så mysigt!! ^-^
 
 
 
 
Blev så sjukt glad när jag för första gången såg dessa muren, ingången till Jarlaheim, går inte att besriva känslan *-*
 
 
 
 
FÖRLÅT! Var typ tvungen att fota denna, så himla fräsigt med en massa bilar runt omkring! :D
 
 
 
 
Sofie hittade efter en lång tid sin efterlängtade farmor! ♥
 
 
 
 
Så himla mysig plats Jarlaheim! ♥
 
 
 
 
EN HAGE! EN FKN HAGE! NU ÄR JAG DÖD... *-*
 
 
 
 
 
 
 
Jorvikstallet! Äntligen! Dock så är Herman bortrest just nu... ;-;
 
 


 
Uppdragen: Vad det gäller uppdragen så var de helt okej(tog inga bilder då jag kände att det inte var nödvändigt). Man skulle prata med en kille vid namn Ed Field(snygg...!) och hjälpa honom med att bland annat rensa ogräs och skaffa råvaror till menyn på hanns Världshus. Och i som tack för att jag hjälpt honom visade han vägen till Jorvikstallet. På vägen blev jag stoppad av Jarlaheims borgmästare, Jack. Honom skulle man hjälpa med att skaffa en ny borgmästare då han inte ville ha jobbet längre, ingen ville dock ställa upp och därefter så fick man vänta en dag på att få nya ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Skördebygden, bloggningen

 
Nu har ju Skördebygden öppnat och alla är i högsta hugg med att göra uppdragen och blogga om just detta. Men jag kommer göra såhär, jag tar såklart en hel del bilder där inne, men inte allt för många. Med andra ord, när det är något riktigt speciellt som jag verkligen vill fota men inte annars :) Jag kommer heller inte blogga just nu, kanske kommer jag inte ens publicera något om SB idag.
 
Varför? Jo, för att jag väldigt gärna vill ta del av själva upplevelsen, kunna springa runt och skrika av upphetsning och njuta av landskapet men jag vill inte slösa en massa tid på att blogga och känna stress om att jag måste blogga så jag klickar mig förbi alla uppdrag, så vill jag tyvärr inte ha det!
 
(Jag kommer såklart att blogga lite om det hela, men som sagt inte just nu...)
 
 
Välkommen till Skördebygden!
 
 

Veckans uppdateringar!

 

Den fantastiska Skördebygden! 

 
 
 
Hej allihopa!
Idag är det en mycket stor dag för alla på Jorvik, den härliga Skördebygden öppnas för de som har slutfört alla uppdrag hos Byggmästare Donald och därmed reparerat bron! För att få tillgång till Skördebygden måste du också vara Star Rider och i level 4 eller högre.

Välkommen till Skördebygden!
Välkommen till Skördebygden!

Inte hunnit klart?
- För att komma in i Skördebygden så måste du ha slutfört arbetet med att reparera bron mellan Silverglade och Skördebygden. Du kan påskynda reparationen genom att handla byggvaror hos Billy Bulldozer som finns stationerad på G.E.D's byggplats i norra Moorland. Du måste dock utföra de fyra reparationsstegen Byggmästare Donald ger dig (dvs göra alla de normala gula uppdrag han ger dig) för att bron slutligen ska kunna passeras, även om du gör allt så klart som möjligt med Billy's varor. Ju fler uppdrag du utför desto fler olika varor har Billy att erbjuda dig.
Hej Billy Bulldozer!

Hej Billy Bulldozer!

Vad finns då på andra sidan?!
  • Mängder av nya uppdrag!

  • Det berömda Jorvikstallet!

  • Nya roliga tävlingar!

  • Den pampiga byn Jarlaheim!

  • Fyra nya hästar att köpa!

  • Nya affärer med saker för både dig och din häst!

  • Nya fin-fina paddockar!

  • Spännande karaktärer att lära känna!

  • Och mycket mycket mer...
Maffiga Jarlaheim!

Välkommen till maffiga Jarlaheim!

Underbara solrosfält!
Underbara solrosfält!

Detta är bara ett litet urplock av det som finns i den vackra Skördebygden, rid runt och utforska detta spännande område, lär känna de nya härliga karaktärerna som bor i Skördebygden, och bli en del av dess historia!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MINA TANKAR: Ahhhhhhhh! *-* Äntligen! Och tacktacktack SSO, trodde först inte att jag skulle ha tillgång till SB för än först imorgon men nu kommer jag ju såklart också att kunna gå in där! Och jag kommer utan tvekan att försöka mitt allra yttersta för att få gå in där idag! ^-^
 
Något som fick mig och mina kompisar i tankar var hästen på bilden ovan, kan det vara en Islandshäst!? Vi tre stycken med mobilerna uppe och gämförde bilden ovan med en bild på en ponny. Vill verkligen se en Islandshäst!!!!♥
 
 
 
 

Ny(eller gammal) ruta?

 
 
Är det jag som är fruktansvärt sen eller är detta nytt?? o.o
 
 
 
 
 
 
Blev helt stum när jag såg det här, inte för att jag blev faccinerad utan för att jag inte sett någon sådant här förut! Stallhjälp fattade ju, men "sortera hästarna" var jag bara tvungen att testa ju!
 
Sortera hästarna: När jag klickade på den kom det upp en ruta: 'Vill du sortera dina hästar ahdhbvhf?' Jag klickade ja och så ställdes mina hästar i olika boxar. Riktigt bra funtion enligt mig!
 

 
Nu till de återstående rutorna, vad kommer att finnas där? Hoppas något riktigt kul ^-
 
 
 
 

Ny outfit till Starblood

 
Jag kände mig lite trött på "Starstable 2år outfiten" så jag bestämde mig för att köra på en ny, Alex bestämde att jag skulle ha lite "tema grönt" så jag fick sticka till Fiskebyn och shoppade lite ;)
(Jag köpte sadeln och jackan för ni som undrar!)
 
 
Personligen så blev jag ganska nöjd med hur outfiten blev och jag tycker faktiskt att Starblood passar i grönt^^
 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN!

 
Efter en heeel vecka av plågor fick jag nu äntligen byta tillbaka till mitt gamla hår! Majs tyckte jag var tråkig som skulle byta tillbaka till mitt gamla hahah!♥
 
 
 
 
 
 

Detta blir min död....!

 
Chattade lite med Maja igårkväll då hon frågade hur hon skulle göra med en cement hink(för ni som inte vet så ska man fixa fundament till bron, aav cement!) som hon fått av Donald. Jag fattade ingenting för jag hade gjort dagens bro-uppdrag men inget cement till mig! Jag red dit och kollade, men inget cement!
Jag tänkte efter om jag hade missat en dag, och jaa, det hade jag visst! I Onsdags! På Onsdag kvällar fäktas jag och kommer hem vid sju, åtta tiden och är då ganska trött. Så jag hade missat en dag vilket betyder att jag inte kommer få SB för än på TORSDAG! Usch, nu dör jag... Tack och hej, ha ett bra liv...
 
 
 
 
 
 

Åhhhhh!!!!

 
Fick den här texten säkert fem gånger idag när jag skulle plocka limrot, så jäkla irriterande!!!
 
 
 
 
 

Lämnat Forest Vampires...

 
När jag blev med i FR hade jag ganska höga förväntningar. Jag hade tänkt mig en klubb där alla chattade med alla, eventen var stunder då man kunde sitta och skratta ihjäl sig, men så blev det inte riktigt... Mer än så säger jag inte, men jag tog ett beslut idag att lämna klubben...
 
 
Tack för allt och lycka till med klubben i framtiden Angelica :) <3
 
 
 
 

NIVÄLJERRUKRIKEN

 
Ska idag hjälpa min gammelmormor att flytta så jag kommer troligen inte att vara jätte aktiv idag då jag har varit här sedan halv elva och kommer nog hem först vid ett,  halv två så omsatte så blir det nog inte en så aktiv dag idag, men troligen fler inlägg ikväll :)
 
 
 

Jogging tur

 
När jag hade mockat hela stallet så fick jag en riktig kick och blev plötsligt riktigt pigg. Så jag drog på mig ett par sköna byxor och en random tröja och sprang bort till Silverglade Byn där jag stannade för att dricka lite. Jag sprang sedan hem igen, kanske inte så långt men räckte bra för mig idag ;)
 
 
 
 
Usch, min frissa ser helt hemsk ut här ;-;
 
 
 

Inför SkördeBygden, fogmassa!!

 
Nu har vi hållt på med bron i ca. 3 dagar(Typ halva!!). Vi har spikat, lagt plankor men idag skulle vi också fixa fogmassa!
 
 
 
Kommer det att vara såhär grönt för alltid eller? o.o
 
EDIT: Det gröna försvann efter ett tag.
 
 
 
 
 

Solnedgången i gyllenbladen

 
På kvällen är solnedgången i Gyllenbladen heeeelt magisk *-* Brukar rätt ofta rida dit på kvällarna och kolla och ta bilder. Det är så härligt att rida och bara känna sig fri och glömma alla problem man har, känna den friska havslukten. Bara älskar det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Någon som jag speciellt brukar ta med är Moon. Han brukar verkligen älska att galoppera runt i vattnet i den kalla kvällsluften. Vi brukar även åka båt bort till Smugglar Grottan uppe i bergen och gå runt där, så fint!
 
 
 
 
 
 
 
 

Snö?

Fick precis höra att det kommer att komma snö på Torsdag! Jag själv är ingen som gillar Vinter och mörker, men det blir säkert mysigt! En sak jag tyckte var lite konstigt var att den kommer nu. Det är bara Oktober, och än så länge så är de flesta bladen på träden kvar, de flesta gula men i alla fall. 
 
Jag tycker nog att snön kunde väntat ett tag till, men men ;)
 
EDIT: Det kom ingen snö på Torsdagen, och enligt mig så tycker jag det är ganska skönt att inte ha någon snö nu på ett tag ;)
 
 
 
 

Huset på andra sidan

 
 
 
Jag har tänkt en del på det här huset och mannen som står och vinkar framför.
 

Så, vad kommer detta att vara?
 
Jag tror att detta kan vara lite som en turistbyrå. Där kan möjligtvis finnas en karta och kanske lite annat som kan vägleda en lite. Mannen framför däremot(inte säker på om ni ser honom men det står i alla fall en man där och vinkar) tror jag kanske "jobbar" där. Förstår ni vad jag menar? Okej såhär: 
Såfort vi kommer över bron så misstänker jag att vi kommer att få en del uppdrag men vi måste ju också ha en chans att lära känna ön? Därför tror jag att han kanske kommer att guida oss och berätta lite extra om ön's speciella platser osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdragen för Skördebygden, VARNING FÖR SPOIL

 
 
 
Måste säga att uppdragen var lite småtråkiga och liite jobbiga på vissa ställen, men annars var de ändå rätt ok!
 
 
Hela grejen med detta var ju såklart att man skulle laga bron så att man sen skulle kunna komma över. Så det man fick göra(tar detta lite kortfattat nu) först var att plocka fram en himla massa maskiner!
 
 
 
Vet inte om ni ser alla men i alla fall, man skulle sedan då, med hjälp av maskinerna, börja göra i ordning plankan/brädan för att den sedan skulle sättas på bron. Det var ganska lätt och väldigt detaljerat! Tumme upp! 
 
 
(Jag ser ut som en dvärg här... o.o)
 
Därefter, när plankan var "redo" så fick man då lov att också sätta dit plankan på bron där den skulle sitta. Donald själv var för höjrädd för att sätta sin fot på bron, hahah!
 
 
Fick en ganska dålig bild här, men men ;) Över till saken!
 
 
Sedan ska man, enligt min tolkning, göra detta varje dag i en vecka. Och om man då är riktigt flitig så får man gå in och titta lite, hahah x)
 
 
 
 
 
 
 

Stallhjälpen - bra eller dåligt, mina åsikter

 
Ashley(stallhjälpen) har precis åkt och jag måste säga att hon gjort ett fantastiskt jobb!
Hon var otroligt flitig och jag kände att jag kunde tänka mycket på annat än att mocka, städa osv. Väldigt soft och samtidigt visste men att hästarna hade det jättebra! 
 
Så om ni frågar mig så måste jag säga att det är absolut värt pengarna!! 
 
 
arkiv bild
 
 
 

Veckans uppdateringar - so it begins...

Dags att laga bron!

2013-10-16 09:00:00


Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv... 

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!

Hjälp Donald laga bron!
Hjälp Donald laga bron!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget 
 
 
MINA TANKAR: IIIHHHH!! Åhh! Så det är nu det börjar, om bara någon vecka kommer vi att få gå in i skördebygden... *-* Ska bli så kul! Hoppas uppdragen blir kul bara ;)
 
 

Galoppritt med Emil

 
Jag skulle ta ett litet kort pass med Emil så jag tog med honom till Firegrove för att trava lite. Men när vi väl kom ut på fälten som vi skulle rida på blev han så spidad så jag bestämde mig för att vi skulle ta och galoppera en liten stund istället.
 
 
 
 
Han verkligen flög fram! Varenda steg han tog riktigt dunkade i marken. Man kände att han riktigt njöt av att springa av sig. Jag har aldrig varit med något liknande med Emil, han var så fri♥
 
Blir så stolt över honom när jag tänker tillbaka, så nära vi har kommit varandra och så stora framsteg vi har nått tillsammans! Så himla fin min lilla Emil♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ang. headern

 
Jaa, min header är väl helt... okej men som ni kanske märkt så är Moon, på headern, lite lång(hahah). Har tänkt länge på det men det har liksom aldrig blivit av... Och nu när jag snart ska byta design så känner jag att det inte riktigt är lönt faktiskt. Men när och om den nya designen kommer så ska jag ta mig tid till headern. :))
 
 
 

Avundsjuk...

 
Måste säga att jag blev lite smått avundsjuk när jag såg Ashley stå nästan uppe i taket och jobba... Vill ju också vara där! :c
 
 
 
 

Vad har jag gett mig in på....

 
För några dagar sedan(vet inte så exakt när det var...) ställde jag upp på en liten tävling men Alex och Majs. 
Tävlingen gick till såhär:
Vi körde en eller två banor och den som förlorade/kom sist på banan/banorna måste då byta hår i minst en vecka. Vinnaren av tävlingen får bestämma ett hår som kostar HÖGST 50sc.
 
 
 vi körde Lorettas bana i Moorland och eftersom Starblood då inte var riktigt i from(efter min spelpaus så hade han fortfarande bara ornage smiley) så då kom jag sist... Alex vann och var tillräkligt elak för att ge mig detta håret:
 
 
(ifall någon undrar så finns det i Firegrove för 45sc)
 
 
 
Jaa, då ska man gå runt och skämmas i detta i en hel vecka...
 
 
 
 
 

Moon level 15

 
Efter en lååååååång tid har nu äntligen Moon blivit i level 15! 
 

Ja, jag var en riktig liten latmask innan och levlade endast när jag hade lust, det vill säga typ tio tävlingar i veckan...
Men efter spel-pausen så hände något, jag vet inte hur eller varför men allt blev plötsligt på så mycket större allvar och nu för tiden så levlar jag varje dag, nästan hela Jorvik. Så därför blev Moon idag i level femton! Jätteglad :D
 
Jag kunde såklart inte vänta med att köra champ, så det fick bli direkt! Han var riktigt spänd då han aldrig varit på något champ innan och tyckte det var riktigt coolt med alla andra hästar så visst, han ville väldigt gärna springa iväg och skutta och sparka så jag fick trava lite med honom runt championats ansvariga. 
 
 
Sjävla championatet gick inte sådär jättebra, vi körde FPC, han blev helt till sig när alla började springa åt samma riktning som vi skulle så han började skutta runt och klarade inte av att hoppa all hindren, så vi kom på 14:de plats... Jaja, han var duktig ändå ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens inköp

 
Har länge känt att jag behövt uppdatera min tävlings-outfit lite men har aldrig tagit mig tid till att köpa något. Men igår så fick Alex mig att äntligen köpa byxorna, som finns i Silverglade Byn och skorna som finns hos Marley.
 
 
 
 
 
 

Funderar på att byta design

 
Jag har jobbat en del med hur bloggen ser ut, både på själva inläggen och på hela utseéndet på bloggen. Men trots allt slit så är jag inte helt nöjd. Den nuvarande jag har är ju ändå rätt okej, men jag vill ha mer än så! 
Så jag ska försöka att publicera en ny design innan jul, men som den kräsna person jag är så kan jag inte sätta prick på exakt när den kommer upp, måste ju hitta en jag gillar också ;)
 
 

Intervju med Starstable Marcus!

 
Som ni kanske redan vet har de nu släppt en intervju där de intervjuar Marcus Thorell som jobbar på Starstable med att utveckla världen vi spelar i.
 
Jag kommer först här nedan visa er intervjun plus bilderna som lades upp vid intervjun, sedan kommer jag att titta lite på bilderna och kommentera de lite.
 
 
 


 
 
 
Hej Marcus! Tack för att du tar dig tid och pratar med oss, vi har fått den glädjande nyheten att ett nytt område ska öppnas i slutet av oktober?
- Under sommaren och hösten har teamet arbetat intensivt med att färdigställa det nya området på ön Jorviks sydvästra hörn. Området kallas Skördebygden och där finns bland annat Jorvikstallet en efterlängtad plats som många av våra spelare har väntat länge på. Det känns väldigt kul för hela teamet att vi äntligen ska få öppna Skördebygden och vi hoppas verkligen att alla ska tycka att det är lika roligt och fint som vi gör!

Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden

Hur stort är det nya området egentligen och vad kan spelarna kan förvänta sig?
- Detta är den största enskilda releasen vi någonsin har gjort sedan spelet lanserades och det är oerhört mycket som ska på plats för att området ska fungera, och samtidigt bli till en riktigt bra spelupplevelse! Det är viktigt för oss att spelarna uppskattar det vi gör och att vi möter deras förväntningar. Spelarna kommer att få uppleva ett fantastiskt vackert bondelandskap med rustik bebyggelse som befolkas av en rad nya spännande personer. Spelarna kan redan nu (sedan förra veckans uppdatering) se på kartan i spelet hur stort det nya området är.

Skördebygden är fylld med nytt fantastiskt innehåll. Det finns massor av nya karaktärer att lära känna, mängder av nya fina byggnader att besöka, landskap att utforska och inte minst den anrika staden Jarlaheim. Skördebygden har även fått nykomponerad, stämningsfull musik. Redan från början får spelaren nya spännande uppdrag, en utmanande tävling, massor av affärer fyllda med nya saker, och mycket mer!

Oj! Det låter spännande! Kommer huvudberättelsen fortsätta här med?
- Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna. Exakt hur och när storyn fortsätter där ska vi inte gå in på nu. Men jag tror att en del av de spelarna som spelat genom alla existerande uppdrag i huvudberättelsen kanske har en liten aning om vad som kommer att ske där....

Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden

Vilka spelare kommer att ha tillgång till Skördebygden?
- Till skillnad från när vi släppte Gyllenåsarnas dal (då man behövde vara level tolv för att komma in i området) har vi valt att alla som är Star Riders, och minst level fyra, får tillgång till Skördebygden. Detta för att så många som möjligt ska få uppleva allt det nya och fina som har gjorts!

Att det kommer uppdrag som spelarna måste utföra innan de kan komma till nya området kunde vi nästan gissa. Vi anar också att den trasiga bron över floden vid Nilmers högland är inblandad i det?
- Det stämmer mycket väl! Det kommer släppas en hel del roliga uppdrag som går ut på att reparera bron, som än så länge är den enda vägen till Skördebygden. För att alla som vill ska kunna nå det nya området på releasedagen kommer vi släppa de uppdragen redan veckan innan. Utför man alla uppdrag varje dag under veckan kommer man ha direkt tillträde till Skördebygden på releasedagen. Så kämpa på!

Så till sist, hur ser den närmaste framtiden ut?
- Vi ser fram emot ett nytt spännande år där Star Stable ska fortsätta utvecklas med nya funktioner, uppdrag, saker och fina hästar. Huvudberättelsen kommer också fortsätta och spelaren kommer märka att Linda, Alex, Lisa och Anne får mer framträdande roller. Vi vill inte säga för mycket men något stort är på väg att hända!

Tack så mycket för intervjun Marcus!
 
 
 


 
Nya området Skördebygden!
 
Åhh! Ser så himla mysigt ut! Något av det första jag såg här var café-skyllten. Det kan ju vara så att det bara är en del av dekorationen, men det kan ju också vara ett mysigt litet café som man verkligen kan sitta på och prata och kanske äta lite? Nästan som Café Pinta!
 
Nästa skyllt jag såg var häst-skkyllten, som du ser lite mer åt vänster, verkade väldigt intressant! Kanske en häst-shop eller kanske till och med en liten butik endast för hästen!? Lite som Fashion Barn i Silverglade Byn!
 
 
Nya området Skördebygden!
 
 
Nästa bild! 
 
Det här ser så välkommnande ut! Ser nästan ut som en liten farmor som bor här kanske? Hahah nejmen ärligt talat så ser karraktären här väldigt, väldigt snäll och gudhjärtad ut. Något jag också lade märke till var hästhagen i bakgrunden, det känns lite som att det kommer växa fram ett stall här sedan? Hoppas hoppas!
 
 
 
 
 
 

SB BRON ÄR LAGAD

 
Såg den här bilden på Starstable's Facebook sida som Mira Darkfall hade tagit. Hon hade på något sätt fotat när kameran precis slank under marken och visade då vad som finns i "underjorden".
 
 
Ser ni? Det är då bron som leder in på Södra Jorvik, fast denna är lagad!! Så det är antagligen så att de har förberett den, gjort klart det metsa inför "den stora dagen", så de har alltså gjort klart bron helt, men gömt den under marken så att de kan spara tid när dagen är inne :)
 
 
 
 
 

Stallhjälpen!

 
 
Jag såg en liten reklam-affisch om att vi nu fått tillgång till stallhjälp! Jag tänkte ge det en chans och ringde tjejen som erbjöd sig att ta hand om mina hästar och frågade om hon kunde jobba en vecka åt mig. Hon tackade såklart ja och började jobba direkt i utbyte mot 49 Starcoins!
 
 
Hon pressenterade sig som Ashley och verkade väldigt trevlig! Vi kom överens väldigt snabbt och hon verkar vara precis min typ. 
Emil tyckte att hon var lite konstig då det inte är många som varit inne i stallet(för utom jag då) och de som varit där känner han ganska väl. Moon tyckte det var spännande och gillade henne direkt! Starblood däremot var inte helt med på detta och var i första taget lite tjurig, men jag tror att han kommer vänja sig mer sedan!
 
 
 
 

Det börjar dra ihop sig...

 
 
Efter en lång tid av väntan så äntligen börjar förbredelserna för Skördebygden!
 
Jag var ute och red en liten spontan uteritt till Nilmers Högland idag då jag såg detta:
 
 
 
 
Jaa, jag tror att detta kan vara lite förbredelser för de uppdrag som kommer att krävas för att få gå in i Skördebygden och om jag känner Starstable rätt så skulle de inte lägga in sådant här tre veckor innan uppdragen släpps, men man vet aldrig med dom ju ;) 
Så nu är det bara att hoppas på det bästa och hålla tummarna på att Skördebygden kommer väldigt snart ^-^
 
 

Veckans Uppdateringar

Andalusier och stall-utrymme!

2013-10-09 09:00:00


Hejsan!
Andalusier har kommit till ön och antalet stallplatser i ditt hemstall har ökat i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Dessa tre vackra Andalusier har kommit till Vingården! Rid dit och kolla in dem! För att kunna köpa en Andalusier så måste du ha nått upp till level 8.

Vackra andalusier!
Vackra andalusier!

Stall-utrymme:
- Vi har ökat antalet stallplatser och du kan nu ha totalt 10 hästar i din ägo, 9 i hemstallet samt den man rider på för tillfället!

Kommer snart:
- Vi jobbar också på en ny funktion som går under arbetsnamnet Hästön. Tanken är att ni i framtiden ska kunna släppa ut era hästar på bete på den fina ön Hästön. Där kommer de få en välbehövlig semester och när du vill hämta tillbaka dem kommer de vara fräschare än någonsin! Du kommer också att kunna äga så många hästar som du vill och aldrig behöva sälja en häst för att de inte får plats i ditt hemstall! Det kan vara mycket jobb att ta hand om 10 hästar och vad passar inte bättre än att låta de hästar du inte rider så ofta åka på en härlig semester?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MINA TANKAR: Jättefina hästar! Den vita i mitten är verkligen något som jag funderar på att köpa faktiskt! Men något jag verkligen fick upp ögonen för var Hästön, ska bli riktigt häftigt! Hoppas vi får den snart :)
 

Mysig raket-kväll

Jag tog idag ut Moon på en liten ritt då han hela dagen har varit riktigt sprallig och ett intensivt hopp-pass hjälpte inte så jag fick ta ut honom en timme för att rida lite. Vi red lite igenom Moorland och det gick förvånansvärt bra, då han brukar känna obehag av att vara i byn. 
När vi red där kom en liten tjej förbi som sålde raketer. Jag köpte två av henne och jag och Moon gick och smällde de. 
 
 
 
 
 
 
Moon tyckte det var riktigt häftigt när allt smällde och den häftiga färgen. Han blev alldeles till sig av allt häftigt men blev också lite skrämd. Jag kände att han gärna skulle springa iväg men ville samtidigt stanna för att se hur allt gick till osv.
 
 
 

Forest Vampires~

Har länge fått erbjudandet att gå med i Forest Vampires som ägs av Emilia Nightbridge(har blogg fast den är dock nerlagd) och Angelica Lightlund men som ni kanske vet har min spellust inte varit helt på topp och har då tackat nej hela tiden för jag vill gärna inte gå med i en klubb när jag knappt spelar alls! 
 
Men nu idag kom jag ihäg klubben och tänkte då att jag kanske kunde gå med i den idag då jag har varit lite uttråkad de senaste dagarna utan någon speciell att chatta med... Inte världens bästa...
Så mötte Angelica i Moorland och fick min inbjudan till klubben och tackade såklart ja! :)
 
 
Klicka på bilden för att komma till klubbens blogg!
 
 
 
 

Levling med Jamie :3

Jag och Jamie Masternight(vet inte om hon har blogg eller inte...) tog en liten tur med våra fina pollar för att levla lite. Moon var riktigt pigg idag och skötte sig förvånansvärt bra faktiskt!
 
 
 
En sak om Jamie som ni kanske inte visste är...
 
Att när jag var ny här på bloggen och inte hade header så hjälpte hon mig en hel del! Så hon är en av de orsakerna till att jag idag har header♥
 
 

Övergivet

Jag tror inte det är så många som tänker på det, men jag gör det ganska ofta. När ska de egentligen öppna galoppbanan?
 

När jag för första gången skulle köras så sa Baronessan något om att den skulle öppnas inom snar framtid(var ett tag sedan så kommer inte säkert ihåg) men det har inte hänt ett skit med banan ju! 
Däremot ska de öppna en ny del av Jorvik om bara några veckor, de spammar oss med uppdrag som egentligen inte har någon större betydelse för historian på Starstable men de kan inte tänka sig att börja starta upp något som de lovat för något år sedan :)
 
Det kan ju såklart vara så att de tänkt sig att detta ska vara så, men då tycker jag inte det är okej att de säger att de ska starta upp den. Jag skulle väldigt gärna vilja se en galoppbana inom snart!
 
 
 
 

Min dag idag.

Eftersom jag inte har spelat på länge så har jag missat en heeeeel del här. Bland annat uppdragen har jag halkat efter med... Så dagen idag hade jag tänkt spendera på att stänga sprickor, fiska, kanske levla lite och göra ponny uppdragen. Kommer troligen få slita en del idag, men det är i alla fall inte säkert att jag hinner :/ 
 
 
 
 

Vad händer sedan?

I slutet av Oktober kommer vi att få ta del av södra Jorvik, eller som man säger, Skördebygden! Och kan ni tänka er, när allt är öppet, när Jorvik Stallet och alla fantastiska byar är en ren vardag för oss! Det skulle såklart vara helt awzume men också enormt tråkigt och grått... Inget att längta efter, bara en massa nya uppdrag, nya funktioner osv. Men tillslut kommer inte detta vara så himla kul längre...
 
Och vad finns där allt slutar? Där Jorvik slutar? Kommer det att vara en vit vägg, kanske en massa öar som bara ligger där och frästar oss? Eller kanske hav, massor av hav...? 
Jag vill för tillfället inte tänka såhär, men tänk den dagen, då allt är öppet, då vi har allt. Så himla fantastiskt samtidigt som det skulle vara en av de tråkigaste dagarna i mitt liv...
 
 
 
 
 

Nu är jag död *-*

Hur glad blir man inte när det första man ser av Starstable på en lång tid är denna video?
 
 
 
 
Åhh! Slutet av oktober! Blir så himla glad :'D Ska bli så spännande att få kliva in här och få se och ta del av allt detta! 
Något som jag också kom att tänka på när jag såg videon är Starstable Teamet. Fattar ni hur mycket de har hunnit göra på bara två år!? Varenda liten detalj finns där. Vi har blommor, karraktärer som rör sig, en solnedgång, husdjur och såklart hästarna♥ Jag måste säga att för varje vecka som går så beundrar jag deras ideér och deras jobb!
 
 

Efter en lång bloggpaus...

Hej på er♥
 
 

Gud var länge sedan det känns! Har varit i en helt annan värld sedan jag "lade av".  Jag måste säga att det har varit så skönt att bara kunnat lägga allt bakom sig och börja umgås lite mer istället men idag hade jag faktiskt viljan att sätta mig vid datorn och spela! Jaa, jag är på bra väg eller vad säger ni? :) Min spellust är ännu inte helt som vanligt, men den kommer, sakta men säkert. Så mina planer är väl också att nu i fortsättningen försöka sätta mig och spela lite.
Men en sak vill jag att ni ska veta! Denna bloggen drivs av mig och jag vill gärna inte känna press att blogga. Före denna pausen kunde jag ibland känna att om jag kom hem för sent skulle jag inte hinna blogga, jag var beredd att inte äta för att få blogga och när jag tänker efter så är det inte så jag vill ha det faktiskt! Jag tänker därför spela och blogga när jag känner för det och inte blogga bara för att! 
Hoppas ni har en underbar helg! Kommer troligen att bli en liten bloggstart nu under helgen ;) Så det är bara att vänta!
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!