Ni bestämmer rubriken

Hej igen♥
 
Såhär ligger det nu till: Jag trodde att min spellust skulle börja dra igång efter en vecka eller kanske några dagar. Men en och snart två veckor har gått men jag känner fortfarande inte att jag har nåon lust att spela. Varför vet jag inte men jag tror att det kan vara att jag bara har tröttnat lite, tröttnat på att varje dag gå in och blogga om allt och lite till, trött på att varje dag gå in på Starstale och spendera 40min bara på att föröka komma på något kul att skriva om. 
En annan orsak är att datorn inte frästar lika mycket som innan. Och när jag väl sitter vid datorn så Skypar jag eller sitter vid Facebook. Men Starstable? Nejtack! :)
Tog faktiskt och loggade in lite idag då Soffe och Maja var inne och jag tänkte att det kunne vara lite kul att rida runt lite. Men nej, inte då heller var det särskilt kul.
 
Något jag verkligen saknat är bloggningen, så håller just nu på att fundera på hur det blir, men ni ska veta att jag saknar er och hoppas på att snart ha lusten att börja blogga igen♥
 

Dålig uppdate - Viktigt

 
 
 
 
 
Som ni troligen har märkt har bloggen inte riktigt varit helt på topp... Detta bror dels på att bloggideérna i mitt huvud inte riktigt snurrar på som vanligt. Men dels också på att jag tappat spel-lusten! Vet inte varför, men innan när jag kom hem från skolan gick jag och startade datorn, bloggade, tog hand om hästarna osv. Men nu känns datorn inte lika frästande och jag känner därför att jag kommer ta en liten pause, från spelet inklusive bloggningen. 
Men jag kommer såklart att komma tillbaka inom snar framtid, men just nu? Nejtack :) 
Jag kommer att börja med att pausa i en vecka. Sedan får vi se om det blir mer, men vem vet, jag kanske inte kan hantera detta faktum att jag inte kommer att blogga och börja redan om några dagar?
 
 
Sedan så vill jag också tacka alla er som stannat och läst även i stunder som dessa, betyder jätte mycket! Hoppas ni gillar det jag gör här♥ Ni betyder jättemycket för mig och jag hoppas verkligen ni kommer tillbaka när bloggningen startar igen :)
 
 
Arkivbild
 
 
 
 
 
 
 

Slut på blogg-ideér

Har varit så himla dålig uppdate på bloggen nu de senaste dagarna. Anledningen? Jag har verkligen slut på blogg-ideér! Jag har försökt att komma på något, men det kommer inte upp något i mitt huvud! Tomt! 
Ber lite extra mycket om ursäkt den här gången då jag har kunnat bloggat men varit så "lat" att jag inte kommit på något att skriva om♥
 
Så seg uppdate betyder inte att jag inte orkar med bloggningen utan att mitt huvud för tillfället är slut på ideér :)
 
 
 
 
Ni kan få en liten fin bild på alla luftballonger att titta på i väntan på alla inlägg jag just  nu försöker komma på♥
 
 
 
 
 

Alla är likadana...

Har ni tänkt på en sak? Alla "stall-tjejer" är i stort sett likadana!
 

   
 
 
Jag gillar inte riktigt det faktiskt. Det ända som skilljer alla åt är hårfärgen eller färgen på kappan. Annars är personligheten det samma, den tomma blicken i ögonen, detsamma. Formen på karraktären? Ja, detsamma igen... Tycker faktiskt detta är lite tråkigt om jag ska vara helt ärligt, man får liksom ingen riktig förändring när det gäller det här. Skulle faktiskt tycka det var lite kul om alla var olika, olika kläder, olika hårstilar osv.
 
DETTA ÄR MINA ÅSIKTER OCH INGEN ANNANS♥
 
 
 

Mysig ponny-ritt med Majs♥

Emil och Majas ponny Stompe har aldrig förut träffats, så jag och Maja kände att det var dags idag. Så vi träffades vid Everwind Fälten. Emil blev helt till sig när han fick se Stompe. Han ansträngde sig verkligen för att ine bara ignorera mina komandon och bara sticka iväg. Men till sist kom Stompe och Maja fram och de fick hälsa lite.
 
 
 
Jag känner på mig att de kommer att bli riktigt fina kompisar♥
 
 
Jag och Maja bestämde oss sedan för att rida en liten sväng till äppellunden. Så vi började lite sakta att skritta mot närmsta väg som kunde leda oss mot Firgrove.
 
 
Vi gick sedan in i lite trav och därefter galopp. Det var riktigt härligt att bara rida och låta håret flyga och samtidigt se att Emil och Stompe hade så otroligt kul♥
 
 
Vi började sedan att trava lite igen vid bron mot Firgrove. Emil var då lite trött men var ändå alldeles uppspelt av det som hänt! Men vi började hur som helst sedan att trava, som sagt, vid bron och red sedan ner till Äppel Lunden.
 
 
Stompe och Emil tyckte det var riktigt kul att vara där. Jag lät honom galoppera lite fritt och tog en liten ensam-bild på mig och Emil vid alla Äppelträd♥
 
 
 
 
Men efter en lång och intensiv ritt så tog vi de ned till vattnet så de fick skritta av sig lite och samtidigt ha lite mysigt i vattnet♥
 
 
 
 
Vi skrittade sedan båda hem efter en riktigt mysig ritt♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BACK~

Är nu tillbaka från min förkylning och ser fram emot att börja blogga lite mer nu!
 

Jag är jätte ledsen att jag inte bloggade ett dugg igår. Men sanningen är att jag gick i pyjamas tills det att klockan var två, och lade bara i soffan och glodde hela dagen. Jag bara kände att jag verkligen inte orkade starta datorn och sätta mig och Spela! Men hoppas ni har haft det bäst i alla fall♥
 
 
 
 
 
Bloggningen idag: Har inte träffat Majs på ett tag då hon har flyttat och jag har varit sjuk, så idag ska jag träffa henne, men kommer självklart att bli bloggning i alla fall, kan bara inte sätta en direkt punkt på när och hur jag ska blogga, men bloggning blir det ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag för mycket...

Vi i vår familj har i några dagar nu varit extremt förkylda... Och igår blev det min tur! "Yay..."
Nejmen tänkte att det bara var en dag kvar och slutade tidigt också, så jag trotsade min förkylning och gick till skolan! Vilket var fel val... 
Efter en hård dag i skolan pallade jag inte mer, slängde mig ner i soffan efteråt i pyjamas med en skål yoghurt och kollade på Top Modell 9! <3 
Som ni märker så kan jag nog räknas som "sjuk" och är jättetrött!!!! Kommer därför inte bli någon mer bloggning idag tyvärr...!
 

Ni väljer rubrik; Globala

Jag börjar bli lite trött på bråk och trakassering i Globala! Speciellt bråken kan vara fruktansvärt irriterande och barnsliga! Det brukar ofta handla om småsaker om att den personen inte fick göra si och så, den andra personen hotar med att sluta spela SSO, folk säger: "Nej! Gör inte det!" Eller något i den stilen, och sedan är helt plötsligt alla inblandade! Jag förstår inte!? Om ni nu tvunget ska hålla på och tjaffsa som ditten och datten så föreslår jag att ni träffas någonstanns och reder ut det hela... alone! Det blir bara så jobbigt när folk i Globala blir så upphettsade för småsaker! Men idag i Globala, hände något som jag skulle säga är ännu värre:
 
 
Strax innan VDC är folk i full gång med att fråga hur många minuter eller sekunder det är kvar. Men helt plötsligt säger en tjej: "ALLA IGNORERAR *namn*! HON ÄR EN STALKER!"
Och hur tänkte du egentligen nu? Om hon nu är en stalker (Det kan också vara så att personerna som detta handlar om bråkar och *namn* kallade *namn* för Stalker, men har ingen närmare beskrivning så...) så prata med henne! Säg till henne att du faktiskt blir rädd av att hon stalkar dig eller faktiskt inte tycker det är okej, men du har inte rätt att skrika ut hennes namn och säga något dåligt om henne! För oavsett om folk har träffat *namn* eller inte så, utan att man vet om det, så försämrar man personens rykte på mindre än fem sekunder! Riktigt fel tycker jag!!!
 

Behövde bara skriva av mig lite, hoppas ingen blev sårad osv.♥
 
 

Uppdaterade sprickor - åsiktsinlägg

Första gången jag gjorde en spricka måste jag erkänna en sak: Jag klarade inte det! Hur jag än försökte så blev jag bara jättesur på spelet och pallade inte mer(dålig förlorare?). Men efter några gånger fick man kläm på det och det var inte alls lika knepigt längre! Men det var fortfarande en utmaning, som jag gillade och gjorde mitt bästa för att klara! Men Starstable tyckte visst det var för svårt och gjorde det ännu lättare!
 
 

Såhär ser det alltså ut nu!
 
 
Ömm...? När jag sa att det skulle bli lättare, som jag nämnde i tidigare inlägg, så menade jag verkligen inte såhär! Jag hade tänkt mig bara en aning synligare stjärnor. Det är allt! Jag menade inte att de skulle vara synliga som gul mot svart och långsamma som sköldpaddor... Nej, jag måste säga att jag hellre kör en svår utmaning än att bara sitta där och klicka...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Direkt när jag...

...Loggade in idag efter skolan så kom detta upp! Jag hann inte ens få upp "Laddar" bilden, eller hur man nu säger... Men hur som helst, lite oroväckande..!
 
 
 
 

Veckans uppdateringar!

Ny deluxe-utrustning till din häst!Hejsan alla!
Ny delux-utrustning till din häst i denna veckas uppdatering!

Ny deluxe-utrustning till din häst:
- Nu har Moorlands deluxe-utrustning kommit till Jorvik! Du hittar den i utrustnings-butiken i Moorland. De matchande benlindorna hittar du i dekorations-shoppen i Fort Pinta! Detta deluxe-set hör ihop med Moorlands deluxe-kläder som redan finns på Jorvik!

Snyggt Deluxe-set!
Snyggt Deluxe-set!

Nästa vecka:
- Vi är väldigt glada att kunna berätta för er att glasögon och solglasögon kommer i nästa veckas uppdatering! Våra Lifetime-medlemmar kommer få tillgång till ett speciellt par i Lifetime-shoppen i Moorland!

Ge din karaktär mer still och attityd med ett par coola brillor!
Ge din karaktär mer still och attityd med ett par coola brillor!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 


MINA TANKAR: Den här uppdateringen gillade jag inte alls faktiskt! Delux-settet, det var väl fint men inte riktigt i sasha-stil. Är inte jättemycket för deluxe-sett då jag gillar att hitta mitt eget och inte köpa färdigt!
 
En annan anledning varför jag inte gillar uppdateringen är solglasögonen... Och jo, jag tycker det ska bli grymt med solglasögonen! Jättefint och de kan säkert lägga till det där lilla extra på en outfit, men de lägger ner för mycket tid på den här uppdateringen för vad som ska hända i nästa...
 
 
 

Världens största!

Satt och läste lite tining idag då jag såg ett korsord, om man löste lösenordet kunde man vinna en månads Starrider! Har alrdig någsin sätt att Starstable har medverkat i en tidning på ett sådan sett! 
 
Blev lite dåliga bilder heheh, var mörkt när jag tog de så var tvungen att göra de ljusare :)
 
 
 
 
För att göra det lite lättare för er skriver jag ned vad det står här:
 
Hästspelet "Starstable" är världens största data och rollspel om hästar. Julia(som tidningen heter) lottar ut tio månadsmedlemskap så att du blir en fullfärdig "Star Rider" på www.starstable.com/se. Kryssa rätt för att vara med och tävla!
 

Jag visste såklart att Starstable var stort, men visste vaktiskt inte att det var såhär stort! Alltså världens största data och rollspel om hästar! Tyckte detta var riktigt häftigt och blev även ganska stolt att jag är en av alla tusentals spelare♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är en långsam apa...

Som ni kanske har märkt är jag inte den personen som är först med alla uppdrag, blir först klar med levlingen på mina hästar eller liknanade. Men det är bara sån jag är! Andra är mer perfekt snabba och är i tid med allt, andra är helt medium, inte för långsamma inte för snabba, lagom. Sedan så kommer vi till mig. Jag är en liten långsam trög apa! Men det står jag för! Jag ber om ursäkt om jag inte är en snabb person som lägger upp uppdragen en dag för sent, inte levlat klart hästen jag köpte nästan först. Men jag är en sådan som gärna tar dagen som den kommer, och något jag verkligen hatar är att sitta dagen före och planera vilka uppdrag jag ska göra dagen efter! Förstår liksom inte hur folk kan vara så fantastiska och ha orken att springa runt över hela Jorvik och göra blåa eller levla, hur!? Beundrar er verkligen samtidigt som jag står för den jag är och känner inga större behov av att behöve ändra min personlighet för att vara först med att ha levlat klart min häst osv.
 
Som sagt så är detta den jag är, vill gärna inte ändra på det♥
 
 

Så vacker himmel!!

När uppdragen med sprickorna kom hade SSO gjort himmlen helt svart-vit, och lite blandat med gul också. Var riktigt mystiskt och passade perfekt till uppdragen!
Mitt första intryck var: Men gud! Usch vad hemskt! Kommer byn alltid att vila under ett mörkt täcke?

Men nu i eftertanke så känner jag att jag längtar tillbaka till den himmlen! Det var så himla fint och mysigt!♥
Så mitt nuvarande intryck: Längtar tillbaka så mycket! Det var ju så fint!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rob och Bob är publik vid GÅC

Var antagligen lite extra uppmärksam idag...
 

Körde idag GÅC vid åtta, för er som undrar som kom jag 7a eller 6a! Hur som helst så kollade jag mig lite extra omkring och såg då Rob och Bob stå och heja på alla som sprang förbi! Har inte sett de tidigare och tyckte faktiskt det var lite kul med publik!
 
 
 
 

Ovan för alla moln♥

VARNING FÖR BILDBOMB!

 
 
Har varit iväg hela dagen idag så orkade inte levla eller ta några sprickor just idag. 
Av någon anledning var jag i Firgrove så passade på att ta en liten flygtur där, var riktigt fint och fick några riktigt bra bilder, vissa blev dock lite dåliga pga. - som ni säkert vet - att grafiken inte är världens bästa på avstånd. Men hoppas ni kan njuta av bilderna i alla fall♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En bortglömd plats

När hotellen kom var alla superglada och hysteriska. Man kunde helt plöstligt sova över och hoppa över en hel natt! Man behövde helt plötsligt inte vänta i en hel dag på ett uppdrag! Men så småningom började folk glömma bort hotellen. Folk gick bara dit i nödfall eller när de änns visste att det existerade.
Men vad hände egentligen?
Blev allt för dyrt? Blev folk för upptagna? Eller rutnade bara hela idén bort? 
Egentligen förstår jag inte riktigt varför det blev såhär, det här är ju egentligen en ganska smart funktion, en funktion som folk bara använder när de, som sagt, vet att de existerar eller bara vill få allt gjort, men det är väldigt sällan!
 
Det kan ju också vara jag som bara har fel och att det faktiskt är så att det är populärt, vad vet jag?
 
 
 
 
 
 

Varför natt?

Jag har grubblat över en ganska märklig sak nu ett tag, när man ska logga in och den här rutan kommer upp:
 
 
 
Varför är det natt här? Det skulle ju lika gärna kunna vara dag? Eller? Starstable har nog en väldigt bra förklaring till detta, men jag ser dock ingenting som skulle tyda på att natt här är bättre än dag! Märkligt...
 
 
 

GÅC - 20.00

Har inte kört championat på väldigt länge, och då menar jag väldigt lång tid! Men idag fick jag ett sådant ryck, det var tio minuter kvar och jag satt och kollade igenom min KIK lista, ser då att Soffe skriver: "Tio min till GÅC!" Funderar i två minuter innan jag rusar ner för trappan, sätter på datorn och rusar iväg till GÅC med en häst med gul Smiley! Så helt besviken är man väl inte?
 
 
 
 

Emil ska plåtas!

Jag har inte berättat det här för er innan...
 
...Men för ett tag sedan så ringde James hem till mig och ville väldigt gärna fotografera Emil, en del foton planerade han att sätta in i ett nytt reklamblad för Fortpinta men också för Jorvik,  men jag fick självklart också ta del av fotona på min vackra lilla snöboll♥
Så idag var det dags! Jag gick upp vid sju för att ta ut Emil och även hinna med att Mata och rykta honom osv.  Han är en riktig liten sömntuta men kände på sig att det var något spännande på gång och var lite extra pigg idag!
 
 
Jag mötte sedan James vid Vingården, han hade redan planerat var han skulle fotas och hur. Vi skulle börja med några foton vid Southsilvervattnet. Han tyckte det var en så fin plats, den blåa himlen speglas mot det blåa vattnet, underbart!♥
 
Jag tog honom ner till vattnet där James väntade med all utrustning. Vi tog därefter ungefär tio bilder, jag och James valde ut tre stycken som blev perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han ville sedan ta bilder på en mer spännande plats, en plats som skulle få Emil att likna en Gud samtidigt som det kunde locka dit folk i reklambladet. Och då var den hemliga cirklen en perfekt plats! Fripp var först lite misstänksam över att vi skulle vara där och fota, men gick sedan med på att vi skulle få ta fem foton där och sedan gå.
Vi gjorde såklart det och James, som inte förut hade varit där, var riktigt fascinerad. Han tog bilderna med omsorg och vi valde sedan ut tre stycken som förra gången!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev själv riktigt solt över Emil, han var riktigt duktig och var som född till att bli modell, James sa även att han gärna kom förbi lite då och då och tog lite bilder eller att jag helt enkelt fick låna kameran själv och fota! 
 
Vi red sedan hem och Emil var ganska trött, det hade varit fullt med intryck och nya platser, kameror och märkliga ljud. Han ställde sig i sin spillta och bara hängde ner huvudet. Efter sådär fem minuter lade han sig ner och vilade lite, min fina lilla snöboll♥
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!