Åsiktsinlägg - De nya uppdragen

 
 
 
 
Tänkte skriva ett litet inlägg ang. de nya uppdragen!!

Alltså bra gjort där SSO! Måste säga att uppdragen var enormt välgjorda! All panik man möttes av när man kom in i byn...! Och bara det var riktigt, riktigt välgjort! Man kunde nästan känna alla kalla kårar som rann ner för folks ryggar! Och mörkret som hade lagt sig som ett tjockt täcke över byn var riktigt bra gjort! Det stärkte en stor del av det verklighetstrogna måste jag säga! Jag misstänker också att vi snart kommer att få ta del av Pandoria! Den tanken diggar jag och hoppas verkligen att vi snart kommer få ta del av det!!
Uppdragen i sig var också väldigt välgjorda! Man kunde nästan höra Alex's oroliga tonfall och Rådsmannen's panik slagna andning! Ger en riktigt stor tumme upp på det här!
 
Men om jag nu ska vara petig och plocka ut något som de kanske kunde ha ändrat på måste jag säga att de kunde gjort "stänga sprickorna" uppdragen lättare, ni ni vet när man skulle ta stjärnorna? Jaa, jag menar, helt lätt var det väl inte? Man får ju lägga allt annat åt sidan Och koncentrera sig en del. Och det är ju kanske lättare för en tolvåring än en sexåring? Och jag menar, det finns ju faktiskt sexåringar som spelar idag, och för de kanske det kam bli ett litet problem? 
 
Detta var då mina åsikter! Och som sagt så borde kanske SSO tänka lite på ålderns och svårighetsgrad innan de gör uppdragen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Fail!

Körde levlingsrundan idag så länge jag letade efter sprickor. Kom efter en stund till Pole Bending Apocalypse då jag såg ryktet. Det stod att man skulle få 100 i rykte, men inte i vad...?
 
 
 
 
 
 

Den gamla Justin Moorland

Jag måste seriöst säga att jag saknar Justin som en galning! Han har följt med mig sedan jag började spela, jag tyckte han var jätte trevlig och har sett upp till honom enda sedan jag började spela. Han var den som guidade mig runt, den som lärde mig att hoppa och en av mina favoriter på Jorvik.
Kan tyvärr inte beskriva mer än såhär, men hade kunnat fortsätta i år...
 

Men saker förändras, folk förändras och han gick med på den mörka sidan och är nu den karraktären som jag verkligen kan se på och tänka: "Vad f*n Starstable, det här skulle väl sluta lyckligt eller?".
Nej, jag saknar honom riktigt mycket och skulle bli jätteglad om vi fick tillbaka honom♥
 
 
 
 
 

Pink Warriors - Minne för livet

När jag gick med i PW så var det nästan direkt efter att CH hade upplösts. Jag kände i dåläget att jag bara ville släppa allt och gå vidare. Jag gick med, alla var riktigt trevliga, hälsade när man kom in och gav en alltid skrattattacker♥ Men så småninggom började jag känna att klubben inte riktigt var något jag hade viljan att stanna. Jag känner när en klubb känns rätt, när en klubb känns som ett hem. Alla känner alla, det finns alltid en axel att gråta ut över. Men jag fick inte riktigt den känslan här.
En annan sak var att det var för mycket event. Varje dag, det klarar inte jag av! Jag har den personligheten att jag vill varje dag kunna ta den som den kommer, jag vill inte ha ett schema som jag måste följa, levling som måste utföras eller som i detta fallet, event hela veckan. Så idag så lämnade då Wewe klubben och jag kände att det var dags för mig också att lämna. 
 
Till Alexandra Mistdawn: Klubben var riktigt bra och verkligen en klubbchatt som kunde få en att vika sig av skratt eller prata ut i. Fortsätt med det du gör, för det är riktigt bra! Känner på mig att du kommer att komma långt med detta!♥
 
 
 
 
 

Uppdragen - början på Pandoria

Gjorde uppdragen för ett tag sedan men har tagit lite tid med att redigera bilderna och därefter att publicera inlägget också, hoppas ni kan njuta av inlägget även fast det är lite sent♥
 
 
Ett mysitskt sken...
 
Direkt när jag red in i byn möttes jag av fullständig panik, folk sprang och försökte hitta en väg ut ur detta helvettet när andra var för chockade för att kunna lyfta på benen. Jag försökte behålla lugnet, men det var riktigt svårt! Starblood blev ochskå riktigt skrämd, han hade dock ingen väg ut och efter att jag lugnat honom så gick allt väl...
 

Jag pratade med rådsmannen om vad som hade hänt och varför, vi tog en sak i taget och började med att ränsa ut skuggsökarna. Jag fick rida till Häxan Pi för att hämta hennes "skuggsökar-damsugare" och fick därefter äran att suga upp de, en efter en!
 
 
 
Jag sprang sedan tillbaka för att suga upp de, paniken hade dock blivit värre och folk hade också börjat skrika något fruktansvärt! Jag gav Starblood till Alex som också deltog i detta för att stoppa att allt gick alldeles för knäppt till och hjälpte även folk som inte längre kunde orgentera sig. 
Därefter tog jag tag i "damsugaren" jag fått av Pi och sög upp alla som kom i min väg.
 
 
När det problemet var löst fick jag lov att rida in i portalen för att besöka Fripp då han var unik med sina kunskaper om Pandoria Sprickorna. Jag fick genomföra en övning innan jag kunde bege mig och rädda Silverglade(f*ck'n superhero♥). 
 
 
 
 
När jag väl hade stängt sprickorna(med lite hjälp av en kompis♥) fick jag en massa beröm och även en väldigt fin bild av det Silverglade som jag räddat! :D
 
 
 
Dock misstänkte Alex att de Pandoriska krafterna inte var f'ärdiga med oss och tt jag varje dag kommer att få göra såkallade "dagliga" för att få stopp på det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny header!

Tog lite tid då jag inte kunde börja för än idag då jag behövde ett brev från Jenny Snowhill innan jag kunde börja att redigera♥ Hoppas ni gillar den :) Har också funderat på att även uppdatera min och kanske till och med mina hästars "Om Mig" bild, har en liten ny plan på det♥
 
Hur som helst så hoppas jag ni gillade headern, jag själv blev i alla fall ganska nöjd :)
 
 
 
 
 
 
 

Onsdags uppdateringar - Sasha Style!

Vet inte riktigt hur jag ska börja här, men såhär ligger det till!
 
Från och med idag går jag och fäktas på Onsdagar. Det kommer att vara så att min pappa hämtar mig på skolan(chill♥), vi sticker snabbt hem och tar en macka sedan tar vi tåget in till lokalen där jag fäktas. På Onsdagar slutar jag också vid tre och har lektionen från 17.00 till 18.00. Det betyder att på Onsdagar kommer bloggen att stå stilla(som det ser ut nu...) fram tills det att jag kommer hem, såklart. Jag kommer oftast att ta ett tåg efteråt ungefär tio över 18, om jag inte hinner det så måste jag ta ett tåg en hel timme senare och kommer då inte hem innan sju. 
 
Tyckte ni skulle veta att uppdateringen blir sen på Onsd. ♥
 
 
 
 

MYSTISKT SKEN I SILVERGLADEBYN!

Hejsan!
Något riktigt mystiskt försiggår i Silvergladebyn...

Nya uppdrag:
- Ett mystiskt ljus skiner i Silvergladebyn... Rid dit och prata med Rådsman och se om du kan ta reda på vad som händer med byn! För att kunna göra uppdragen måste du ha gjort uppdragen med de mystiska stenarna i Gyllenåsarnas dal och uppdragen när James har mardrömmar.
Ett mysitskt sken...

Ett mystiskt sken...

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 


MINA TANKAR: Som ni kanske vet så har jag fortfarande fullt upp med de gamla uppdragen, men det luktar verkligen pandoria i detta! Längtar som en galning efter Pandoria och hoppas verkligen att detta är början på en ny plats!♥
 
 

Nu är det över...

Nu är midsommarstången och festbordet borta! Känns lite tragiskt då jag tyckte det var ett riktigt fint ställe och man piggades upp en del när man red förbi där. Men å andra sidan är ju hösten bara precis bakom hörnet och till följd till hösten så är vintern nära, galet det hade varit om stången stod kvar vid Jul!
Vi får helt enkelt ta och acceptera detta och istället vara glada över att det kommer en ny midsommar, men kanske ännu roligare uppdrag och ännu finare dekoration!
 
 
 
 

Prata med datorn!

 Något jag gör ganska ofta är att gå in och prata med min dator! Tycker det är väldigt kul och får alltid en massa random svar som ibland kan vara riktigt roliga! 
 
Ett tips är att när du har tråkigt eller bara har lust att prata med någon, sök på "Prata Med Datorn" på Google och klicka på en av länkarna! Eller så kan du direkt börja prata här nedan:
 
 
 
Hoppas du hade kul! Jag får i alla fall alltid ett leende på läpparna när jag chattar med Datorn, kan nästan garrantera att du också får det!
 

Bra bilder förvandlas till dåliga...

Visste ni... att när jag har tråkigt brukar jag rida till en mysig plats och ta en massa fina bilder?
 Raderar en del efteråt...
 
Och även när jag ska ta bilder till bloggen försöker jag alltid få de så bra som möjligt! 
Men det är en "liten" sak jag irriterar mig något fruktansvert på! 
Jag har tagit massor av fina bilder som jag bara har avgudat, tills det att destinationen kommer upp:
 
 
Det här skulle kunna vara ett av de finaste bilderna jag tagit, men då kommer det upp Info om att jag just nu befinner mig på 'Everwindfälten'! Kan faktiskt bli riktigt irriterad på detta ibland då många bilder har förstörts på grund av just detta!
 
Jag menar, jag behöver ingen guide om vart jag befinner mig just nu! Jag vill bara ha den perfekta bilden, det är allt! Jag kan förstå de som är lite nyare på spelet, att de för tillfället vill kunna orgentera sig men jag kan i stort sett alla platser och behöver ingen guide för det! :) 
Fick i denna arga stund en liten tanke om hur det skulle kunna funka:
När du klickar på 'Göm Gränssnittet' skulle det också ta bort ALLA meddelanden som kommer upp! Inklusive detta då!
 

Ursäkta om jag varit lite arg nu, men var tvungen att skriva av mig lite ♥
 
OBS! DETTA ÄR MINA ÅSIKTER OCH INGEN ANNANS♥
 
 
 
 
 
 

På G!

Har under hela dagen jag varit hemma funderat på header och kom på en för en stund sedan! Ska sätta mig med headern ikväll så får vi ser hur det går! Har redan tagit bilderna som behövs så har en liten blick om hur den ska se ut!♥
Arkivbild♥
 
 
 

Monett♥

När SSO team var någonstans i Stockholm för en fan-träff eller något var även Monett med, så himla söt!♥ 
 
Klicka på bilden för att komma till SSO's hemsida :)
 
 

'Här är hoppning otillåten'...

 
 
Åhh! Blir så trött på denna skyllten! Varje gång i.. vi säger Fiskebyn där jag är på bilden. Så kommer detta upp! 
Ge mig en anledning..? Jag kan i alla fall inte se den! 
Att hoppa upp på tak eller kullar osv. osv. så kan man skada sin häst, ja! Men det är väl mitt ansvar med min häst/karraktär, det är mitt fel om min häst blir skadad och inte deras! De förlorar heller ingenting på det, i det lilla området finns det ingenting som vi kan skada i deras spel eller något åt det hållet. 
 
Nej, jag är faktiskt lite emot detta samtidigt som jag inte riktigt förstår mig på det...
 

Musiktips!

Hade tänkt visa er tre låtar som jag verkligen älskar!
Jag brukar dock inte lyssna med SSO uppe då jag tycker det kan vara irriterande ibland.

Jag kan lyssna på de här låtarna gång på gång, dag efter dag! Så tänker därför dela låtarna med mina underbara läsare♥
 
 
Låt ett: Ellie Goulding - Burn
Varför: Tycker den har så bra tempo plus att jag typ älskar hennes röst!
 
 
 
 
Låt två: Avicii - Wake Me Up
Varför: Tycker väldigt mycket om Avicii, han är riktigt duktig och alla hans låtar blir faktiskt på ett eller annt sätt bra.
 
 
 
 
 
 
 
Låt tre: Justin Bieber - As long as you love me, acoustic
Varför: Som ni kanske vet älskar jag Justin Bieber och kunde inte motstå att lägga till denna, hur som helst så är det här en av mina absoluta favoriter av Justin, ryser eller gråter varje gång jag hör den♥
 
 
 

 
Hoppas ni gillade låtarna, det gjorde i alla fall jag, tycker personligen att de är väldigt bra och lyssnar ofta på de när jag är på dåligt humör♥
 
 

Emil i menyn!

Emil finns nu också i menyn, ursäkta den pixliga bilden, ska försöka fixa den senare♥
 
 

Ridpass med Emil

Än så länge har jag inte haft något längre ridpass med Emil då jag först och främst har känt att jag ville lära känna honom bättre innan jag gjorde något i den stilen. Men idag kände jag att det var dags att rida på honom under en längre tid och skrittade därför ner till ridhuset lite med honom. 
Han var väldigt nyfiken på allt nytt som fanns runtomkring honom. Han blev dock lite skrämd när en fågel helt plötsligt flög ner från ett träd och han drog sig undan, men annars var det bara nyfikenheten som fick honom att bli lite extra pigg.
Väl nere vid ridhuset började han känna sig som hemma igen då han som sagt varit en ridskolehäst och kände väl igen sig i miljön. Han blev därför riktigt lugn och jag började passet med lite skritt.
 
Jag tog därefter ut honom i trav. Han var lite stel i början men det blev bättre efter bara fem minuter. 
Det märktes på honom att han gillade att röra på sig lite efter en hel dag i stallet och han var därför lite sprallig.
 
Vi gjorde sedan lite folter på mittpunkten av båda sidorna i ungefär tre varv.
 
Vi körde sedan kort galopp i några varv tills det att jag kände att det räckte. Jag saktade ner honom och vi skrittade sedan hem igen♥
 
 
 
 
 
 
 

Headern och menyn

Som ni vet har jag nu köpt Emil och han måste självklart också bli en del av bloggen!

Jag håller på med det och hade tänkt uppdatera menyn först, möjligen i eftermiddag eller när jag är klar med dagens levling. Headern kan däremot ta lite tid. Jag vill gärna ha en snygg header och inte en random. Därför vill jag gärna kunna se headern i mitt huvud, vad är snyggt och vad är mindre snyggt enligt mig? Så varje dag jobbar jag på hur headern ska se ut. Men självklart så ska jag sätta upp en ny så fort som möjligt, jätte ledsen om det kommer ta tid... 
Men har också funderat på att göra just en random header där Emil också är med och sedan göra en annan som jag tänker ha♥
 

Nya spiltor för hästarna!

När Emil kom in till stallet ville han konstigt nog inte gå in i den lediga spilltan. Jag blev först lite orolig men kände att han var ny och hans trygghet var väldigt viktig för mig. Därför fick istället Starblood gå in i den lediga spiltan och ta plats där, vilket han inte hade något alls emot! Så nuförtiden står då mina små älsklingar såhär:
 
 

Pink Warriors♥

Jag har nog inte berättat det, men CH är upplöst.
 
 
Varför? Miranda kände att hon inte hade lust då det hade uppstått en del tråkigheter i klubben... Men det behöver vi inte gå in på nu… Men nu är den tiden förbi, kommer sakna alla något fruktansvärt, men jag vet att mina allra närmsta komet hjärtan kommer finnas i just mitt hjärta för livet♥


Hur som helst!

Alexandra Mistdawn aka Alex ,som jag även har skrivit lite om i ett inlägg för ett tag sedan, har sedan länge haft planer på klubben Pink Warriors. Och nu idag, äntligen, så skapades den! Är nu officiellt med i den som titlen klubbledare då hon ska styra den med mig, Majs och Wewe♥ Ska bli jättekul att starta upp klubben tillsammans med er
 
Kommer säkert att blogga lite mer om detta i framtida inlägg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starcoins?

Jag läste ett inlägg på Nicole Seanight's blogg om just detta, vilket betyder att jag har fått insperation från henne :)
 
 
 
Jag har lovat mig själv: INGA FLER KÖP AV STARCOINS! Men när man tänker efter, är det så bra?
 
I många månader har det varit rikitgt populärt att köpa Starcoins så fort de dubbla kommer. Helt plötsligt spred det sig: Man skulle ersätta riktiga pengar mot en siffra på en skärm. Folk började helt plötsligt kritisera köpet av Starcoins på bloggarna. Bland annat de kända bloggarna vilket sedan leder till att fler började lyssna och kanske, som jag, gav löftet: Inga fler SC! Men hur smart är det egentligen?
De som jobbar på Starstable försörjer sig på spelet, om vi inte köper Starrider eller Starcoins kommer spelet förmodligen att gå i konkurs och vi får inget spel längre. 
Detta fick mig att tänka! Jag vill verkligen ha kvar SSO och efter allt de gett mig så kanske det är bra att ge tillbaka, eller? Jag tänker nog köpa när jag vill, kan eller har råd, alltså köpa ibland, men inte varje gång det är dubbla som jag ofta gjorde förut.
 
Horse
 
 
 
 
 

De nya hästarna rör sig!

Som ni nog alla vet så rör både Friesern och ponnysarna på sig!
 

Och jag har därför två teorier om hur det kommer gå med hästarnas rörelser i framtiden:
 
 
  1. De mer speciella raserna kan röra på sig då det kan vara så att de raserna verkligen ska vara spkallat speciella raser. Dock är det ganska konstigt men det kan vara möjligt :)
 
     2. SSO kommer i framtiden att göra så att alla hästarna kan röra på sig, men börjar med några få :)
 
 
Okej, ursäkta min dåliga förklaring, hoppas ni förstår :)
 
 
 
 
 
 

Embersoul~


Jag trodde det skulle bli ett svårt belsut, men när jag såg Embersoul, var det självklart vem som skulle få platsen i mitt hjärta♥
 
 
Namn: Embersoul
 
Smeknamn: Emil
 
Ras: Jorviks ponny
 
Kön: Hingst
 
Färg: Skimmel
 
Ålder: 11
 
Temperament: Lite pigg men enormt lydig. Han är dock ett riktigt litet busfrö i hagen
 
Historia: Emil föddes på södra Jorvik för ungefär 11 år sedan. Hans mamma blev när Emil var bara en månad gammal sjuk och dog när Emil var ett halvår. Han såldes när han var 8 år till en ridskola på Jorvik. Där hade han det jättebra tills den dagen då ridskolan gick i konkurs och sålde honom då till James. Därefter var också James tvungen att sälja Emil och jag fick bli den lyckliga ägaren 
 
Övrigt: Emil är ganska duktig i hoppning men är även en duktig galopp häst. Han är enormt gosig och lydig men också väldigt pigg♥ Han är nästan aldrig sur och älskar mat. Han är dock ganska envis men så fort man påminner honom om vem som bestämmer så är det inga problem!
 
 
 
 
 
 
 
 

Beslutsångest!

Vilken ska man välja!?

Jag har endast en ponny som jag vet att jag inte ska ha, den bruna då Starblood är ganska lik den och vill gärna ha något nytt. Men de andra då? Deras tilltalande små glänsande ögon, deras små fluffiga manar, deras små mulliga kroppar... Skulle kunna fortsätta i några år till känner jag, heheh... 
Känner också att alla är så unika på sitt sätt:
 
Isabellen: Den är liksom så krämfärgad och man bara smälter varje gång jag ser den *-* Den är helt underbar och älskar med stor Ä färgen!
Skimmeln: Jag har alltid varit lite extra svag för skimmlar, både utanför SSO och i SSO, och när den helt plötsligt kommer som en ponny!? Är jag i himmlen eller nått?
Fläckiga: Den är så himla söt! De där fläckarna på ändan... Den svarta färgen... H*n dödar mig! Och sedan är ju ponnysar lite extra söta i fläckar! 
 
 
 
 
 
 

Så mysigt ställe :')

Som alla andra red jag ju ner för att kolla ponnysarna, det första jag ser? Den här magiska bryggan! Såååå mysig! Tänk er att stå där, solned/upp gång och bara ta en massa fina bilder! Åhh, älskar er SSO!
 
 
Har lite unik smak kanske, men erkänn att denna bryggan är något av det mysigaste ni sett!?
 
 

VECKANS UPPDATERINGAR!

Ponnyerna är här!

2013-08-21 09:00:00


Hejsan allihopa!
Vi är verkligen superglada att kunna berätta för er att ponnyerna har kommit till Jorvik idag!

Ponnyer:
- Fantastiska ponnyer har kommit till den nya hamnen i Fort Pinta! Dessa skönheter är mindre än de vanliga hästarna på Jorvik och de är inte lika snabba som dem heller. Rid dit och kolla in det nya området och de söta ponnyerna!

Supersöta ponnyer!
Supersöta ponnyer!

Nya kläder:
- Mer t-shirts med flaggor på dem har kommit till Billy Bolldozers butik i Moorland!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MINA TANKAR: OMFG! Äntligen ♥ Tycker att de är så sjukt söta, mina ögon fastnade direkt vid manen, så fluffig! Hahah, nejmen hoppas bara att de inte är tokdyra... 
Nya kläder är alltid kul, men inget som tilltalar mig direkt :)
 
 

Kunde inte motstå...

...Att göra ett litet snabbinlägg efter konserten!
Jag har haft det helt sjukt kul! Hade kanske inte världens bästa plats, men whatever? Det var himla skoj ändå ;)
Petra var jätte duktig och det var grymma låtar! Har haft en helt fantastisk kväll, kort sagt!!
 
Har tonsatt haft en underbar kväll! Hoppas ni också haft det ;)
 

Malmöfestvalen :))

Ska idag med min familj och kolla på Petra Marklund på Malmö Festivalen, ber om ursäkt om bloggningen varit seg förästen, men jag kan inget göra... Blir tyvärr inte något mer inlägg idag
 

Mysig strandritt

Direkt efter skolan tog jag första bästa buss till stallet och tog ut Moon på en liten ritt. Eftersom han inte hade varit på stranden på länge tog jag honom dit då jag vet att han älskar det ♥
Moon var ovanligt lugn idag men det märktes på honom att han bara ville släppas fri och springa iväg, det var precis som om han ville göra bra ifrån sig. Jag berömde honom såklart då jag visste att han ansträngde sig och han fick galoppera en liten stund :) Men självklart så föredrog jag att trava med honom då han ibland måste vänja sig vid  att han inte föralltid kommer att tillåtas att springa nästan fritt vid vattnet.
 
 
 
 
 
 

Redigerat

Har spenderat någon timme med att redigera lite och blev därför bara två inlägg idag, tyvärr! Men men, man kan inte begära så mycket mer när skolan har börjat...
I alla fall så kollade jag på en tutorial på Amanda Lightfield's blogg, hennes blev ju såklart mycket bättre, men som sagt så är jag lite nybörjare på det här så är endå ganska nöjd ♥
 
Jag redigerade ner huvudet och skulle ta upp benet lite också, men hade varken orken eller tiden till det, så det får bli en annan gång ;)
 
 
 

Info om min bloggning skoldagar

Min skola har nu börjat och idag var en hyffsat lugn dag, inga riktiga lektioner i en hel vecka! Chill!
Men hur som helst så slutar vi från tio i två till tre beroende på vilka lektioner vi kommer ha och var vi kommer att ha de osv.  Vi har fått vårt schema men det är inget såkallat "fast schema" vilket innebär att schemat kan ändras om detta inte skulle funka, vi kommer få ett fast schema ungefär om två veckor och först då kommer jag att kunna berätta hur bloggningen kommer att bli :)
Men det är redan bestämt att någon gång under två-tre tiden slutar vi skolan. Brukar dock inte åka direkt hem utan är mycket med kompisar efter skolan och kommer hem väldigt varierande, allt från tre till fem. Men för det mesta kommer jag hem, ungefär, vid fyra så att ni vet :)
 

Back to school...

Nu när ni läser detta är jag, eller har förmodligen varit i skolan. Detta betyder då att mitt sommarlov är slut, det suger men vad ska man göra? Jag kommer förmodligen att blogga efter skolan, vet dock inte än vilka tider vi kommer sluta osv.
Men som alla andra måste jag prioritera skolan(även om det kanske inte är så kul alltid) och kommer ibland att ha läxor som ska göras direkt när jag kommer hem, så vissa dagar kan vara bloggfria, men det är inget jag kan välja.
 
Hoppas ni har haft ett riktigt skönt sommarlov precis som jag!
 
 
 
 
 

Fail!

Kan ni se felet?
 

Transporter vid Championaten

Jag har gått och grumlat mycket på just hur himla smart det hade varit med en transport, precis vid championaten!
Man skulle hinna mycket bättre då och det hade nog även varit fler som deltagit! Okej, tänk såhär, du loggar in och ser att det är en minut till... vi säger FPC och där är det ju endå "en bit" att rida, och det är ofta då jag känner att jag inte hinner eller liknanade, men en transport vid varje championat skulle ju vara riktigt grymt! Man skulle hinna dit på typ 30 sec och skulle spara massor med tid!
 
Valedales roliga championat!
 
Bara en av mina knäppa funderingar jag har haft... men erkänn att detta skulle vara riktigt bra?
 
DETTA ÄR MINA TANKAR OCH INGEN ANNANS!
 
 
 

Transporter vid Championaten

Jag har gått och grumlat mycket på just hur himla smart det hade varit med en transport, precis vid championaten!
Man skulle hinna mycket bättre då och det hade nog även varit fler som deltagit! Okej, tänk såhär, du loggar in och ser att det är en minut till... vi säger FPC och där är det ju endå "en bit" att rida, och det är ofta då jag känner att jag inte hinner eller liknanade, men en transport vid varje championat skulle ju vara riktigt grymt! Man skulle hinna dit på typ 30 sec och skulle spara massor med tid!
 
Valedales roliga championat!
 
Bara en av mina knäppa funderingar jag har haft... men erkänn att detta skulle vara riktigt bra?
 
DETTA ÄR MINA TANKAR OCH INGEN ANNANS!
 
 
 

Kvällsdopp~

Har haft en lång dag idag med mycket att göra. Hästarna har dock stått och latat sig i sina spilltor nästan hela dagen och ätit så mycket havre de kunde! Hahah, mina finisar♥
Det har även hela dagen varit molnigt och ganska kalt, men nu på kvällen började solen lysa och jag stack därför ner till vattnet och badade lite med Starblood för kanske sista gången i sommar...
 
Han tyckte det var riktigt mysigt och njöt till 100%. 
Vi red en ganska lång stund och bara skvätte lite, blev dock lite blöt om byxorna men han tyckte det var kul och det är väl huvudsaken? Hur som helst så var det inget riktigt ridpass och vi var där inte mer än tre kvart. Men vi skrittade och körde lite arbetsgalopp då han blev riktigt pigg i slutet så jag tog honom i galopp på vägen hem :)
 
 
 
 
 
 

Kvällsdopp~

Har haft en lång dag idag med mycket att göra. Hästarna har dock stått och latat sig i sina spilltor nästan hela dagen och ätit så mycket havre de kunde! Hahah, mina finisar♥
Det har även hela dagen varit molnigt och ganska kalt, men nu på kvällen började solen lysa och jag stack därför ner till vattnet och badade lite med Starblood för kanske sista gången i sommar...
 
Han tyckte det var riktigt mysigt och njöt till 100%. 
Vi red en ganska lång stund och bara skvätte lite, blev dock lite blöt om byxorna men han tyckte det var kul och det är väl huvudsaken? Hur som helst så var det inget riktigt ridpass och vi var där inte mer än tre kvart. Men vi skrittade och körde lite arbetsgalopp då han blev riktigt pigg i slutet så jag tog honom i galopp på vägen hem :)
 
 
 
 
 
 

VIKTIGT!

För det första har min mobil pajat och måste ha min gamla i ungefär en vecka innan jag köper en ny och kommer därför att spendera lite tid till att kika efter en telefon som jag verkligen vill ha!
Och för det andra så har vi gäster som kommer i eftermiddag och som säkert stannnar till minst tio så vet därför inte rikitgt om bloggen kommer att vara så aktiv idag, men men! 
Btw så börjar jag skolan igen på Måndag så bloggen kommer troligtvis att vara ganska oaktiv då också(jag har ganska mycket nu, heheh...) Mer info om hur det kommer att gå med skolan kommer.
Men imorgon ska jag försöka att blogga lite mer :)
 
Ni får en liten arkivbild att kika på sålänge!
 
 
 

Just nu...

 
du gör mig galen~
 
 
 

Alex♥

Detta inlägget är tillägnat min underbara vän Alexandra Misdawn♥
 
Du är för söt min lilla kaka♥ Varje gång man loggar in och du är inne så ser man alltid ett: "SUUUUSHIIIIIIII!" i klubbchatten. Man blir alltid så glad när man ser det, att någon är så söt och verkligen, verkligen bryr sig om en♥
Och varje gång du är inne så får du en alltid på bästa möjliga humör, även om resten av dagen har varit skit.  
På något sätt kan du få tårar till skratt och ett ledsen min till ett stort, brett leende♥ Jag vet inte hur du lyckas, men jag gillar det!
 
Du betyder enormt mycket för mig, jag hoppas verkligen du förstår det♥
Du är den enda i sitt slag och skulle inte kunna ersättas mot guld och diamanter! 
 
Du var med i Jorvik Aces och det var där vi träffades, vi chattade knappt men jag tyckte du var jätte rolig och visste att när man var nere, så kunde man chatta med dig och bli glad igen!
När Jorvik Aces upplöstes träffade jag inte dig på flera månader, såklart sa man hej när man såg dig på championat eller liknanade, men det blev tyvärr inte mer än så.
Efter ett tag gick jag med i Comet Hearts och vi började chatta lite mer, och efter några veckor, var du en av de som jag älskar mest på hela Jorvik♥
 
Jag skulle kunna skriva mycket mer, men känner att det skulle bli tråkigt att läsa♥
 
Hoppas du förstår vilken fin person du är och hur mycket du betyder för mig! ♥
 
LÄS HENNES BLOGG GENOM ATT KLICKA PÅ HENNES NAMN LÄNGST UPP, GÖR DET NUUU! ♥♥♥
 
 
 

Alex♥

Detta inlägget är tillägnat min underbara vän Alexandra Misdawn♥
 
Du är för söt min lilla kaka♥ Varje gång man loggar in och du är inne så ser man alltid ett: "SUUUUSHIIIIIIII!" i klubbchatten. Man blir alltid så glad när man ser det, att någon är så söt och verkligen, verkligen bryr sig om en♥
Och varje gång du är inne så får du en alltid på bästa möjliga humör, även om resten av dagen har varit skit.  
På något sätt kan du få tårar till skratt och ett ledsen min till ett stort, brett leende♥ Jag vet inte hur du lyckas, men jag gillar det!
 
Du betyder enormt mycket för mig, jag hoppas verkligen du förstår det♥
Du är den enda i sitt slag och skulle inte kunna ersättas mot guld och diamanter! 
 
Du var med i Jorvik Aces och det var där vi träffades, vi chattade knappt men jag tyckte du var jätte rolig och visste att när man var nere, så kunde man chatta med dig och bli glad igen!
När Jorvik Aces upplöstes träffade jag inte dig på flera månader, såklart sa man hej när man såg dig på championat eller liknanade, men det blev tyvärr inte mer än så.
Efter ett tag gick jag med i Comet Hearts och vi började chatta lite mer, och efter några veckor, var du en av de som jag älskar mest på hela Jorvik♥
 
Jag skulle kunna skriva mycket mer, men känner att det skulle bli tråkigt att läsa♥
 
Hoppas du förstår vilken fin person du är och hur mycket du betyder för mig! ♥
 
LÄS HENNES BLOGG GENOM ATT KLICKA PÅ HENNES NAMN LÄNGST UPP, GÖR DET NUUU! ♥♥♥
 
 
 

Shettisar eller ponnyer?

I onsdags avslöjade SSO team att det i framtiden kommer komma ponnysar. Och nu har det även börjat pratats om vilken ras de skulle vara, vissa trodde islandshästar, dartmooreponny och även shettisar. 

Men shettisar kommer det nog inte att bli. För det första, gämför bilden här nedan på shettlandsponnyn och ponnysarna som kommer att komma på Starstable:
 
 
 
Är de inte söta så säg?!
 
För det första, som ni ser på bilden så har shettisarna väldigt mycket kortare ben än ponnysarna och shettisarna är också väldigt mulliga, hahah♥
Och för det andra, alla karraktärer är nästan lika långa som mankhöjden på en shettis, tänk er då hur konstigt det skulle se ut? 
 
Nej, Starstable försöker att skaffa så många raser som möjligt, men de är såpass förnuftiga att de kan se hur knäppt det skulle se ut med shettisar, heheh♥
 
DETTA ÄR MINA ÅSIKTER OCH INGEN ANNANS!
 
 

 
 
 
 

Regnig uteritt

När jag gick upp imorse så var det nästan alldeles svart på himlen och man hörde lite åska också på avstånd.
Jag gick in i stallet och gav hästarna hö, vatten och skötte om de lite. Jag märkte ganska snabbt på Starblood att han ville ut och springa lite. Jag funderade en liten stund men började sedan ta på honom sadel och träns och jag tog även på mig en varm tjocktröja.
 
Därefter gick vi ut och började skritta lite utanför Vingården. Det tog inte trettio sekunder innan det började komma små droppar av regn, men Starblood verkade inte bry sig så mycket så vi fortsatte ner mot fältet, väl på väg dit kom värrldens skur! Men som sagt så märkte han det knappt ♥
 
 
Därefter började vi trava vid Everwind fälten, när vi kom ut på gräset var det första han gjorde var att halka lite på det hala gräset, han blev dock inte rädd och fortsatte som ingenting och jag kände på honom att han inte ville något mer än att bara få ta vara på hela fältet och bara springa fritt en liten stund. Jag var först rädd att han skulle halka då men jag hade inte så mycket att välja på och bestämde mig för att snart fatta galopp!
 
 
När jag sedan fattade galopp kändes det att han sprack av energi. Han började springa som aldrig för och jag kände riktigt det kalla regnnet piska mot ansiktet. 
Det märktes på honom att det här var något han verkligen behövde och man märkte starkt att han njöt av det. Det var kanske ingen särskillt torr uteritt, men den var faktiskt underbar! Han var så glad, och det gjorde mig glad♥
 
 
Efter en lång ridtur i regnet kände jag att han var dyngsur och började styra hem då jag inte ville att min lille kille skulle bli förkyld♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fy dig Sasha!

Alltså... Hur ska jag förklara mig nu då? Okej, såhär är det, jag hann inte göra de nya uppdragen av två anledningar:
 
  1. Ni har inte visst om der men jag har varit hos min mormor de senaste tre dagarna! Kände dock inte att det var lönt att informera er då bloggningen skulle vara detsamma x)
  2. Jag är sämst på att fiska och gör det inte jätte ofta, misstänker därför att jag kommer få jobba upp ryktet lite... 
 

VECKANS UPPDATERINGAR!

Nya spännande fiskeuppdrag och nya kläder!

2013-08-14 09:00:00


Hejsan allihopa!
- Nya fiskeuppdrag och kläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Det är dags för lite fiske igen! Rid till stranden precis bakom Moorland Stallet och börja fiska! För att kunna göra uppdragen måste du ha ryktet "Vänligt inställd" med Jorviks Fiskeklubb. När ditt rykte går upp väntas fler spännande uppdrag!
Fiskedags!


Fiskedags!

Ny butik:
- Passande fiskekläder finns i den nya fiskebutiken som ligger på stranden vid Moorland!

Kommer snart:
- Det har varit en lång väntetid, men vi ville vara säkra på att när vi väl släppte ponnys att de skulle vara väldigt speciella. Vi kan inte ge er ett datum ännu... men vi är väldigt glada att kunna visa denna bild för er idag!
Är de inte söta så säg?!

Är de inte söta så säg?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MINA TANKAR: 
Uppdragen och nya kläder blir väl kul, är inget som tilltalar mig direkt men det gör ponniesarna! Åhh vad söööötaaaa! Geee miiiig! Måste ha en sådan! Den står högst upp på min önskelista just nu! *-*
 
 
 
 

HIDE!!

När det var fem minuter tills spelservern skulle stänga ner fick jag, soffe och Majs panik och sprang till slottet för att gömma oss när spelservern stängde ner. Vi stack och gömde hästarna i  steves transport(vi är så jäkla bra hästägare!) och lämnade de där, hahah nejmen de fick stå och tugga i sig havre så länge.
Hur som helst, vi stack och gömde oss i slottet, tog lite bilder osv. Och efter typ en halvtimme (det måste ha varit längre! Eller?) så loggades jag ut, stackars oss!
Vi chattade dock inte pga att man typ loggas ut då..?
 
Hästarna finns i transporten på bilden, hahah!
 
När alla andra laggade sig in i väggen gömde jag mig i en pelare bakom dörren... forever alone sasha...
 
 
MOBBA INTE MIN HANDSTIL, DEN ÄR FUL, JAG VET...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans plats - avlsutat

Jag har bestämt mig för att avsluta veckans plats. Det var ingenting som var riktigt sådär kul eller vad man nu säger. Och jag kom på det nu idag att jag har inte viljan att skriva om det längre, och ärligt så tror jag inte det var så värst kul och läsa heller, eller?
Aja, jag känner att jag klarar mig utan det, men om ni vill ha det kvar så är det bara att kommentera, men som sagt så tror jag att jag kommer sluta med det :)
 
 
 
 
 
 
 

Anorexia?

Vet inte om ni har tänkt på det, men i vissa kläder är "gubbarna" verkligen jäkligt smala! Anorexia smala då! Armarna är så smala att det inte är mänskligt, inte ens på en karraktär i ett spel. Om man kollar på benen ser man typ ut som en zombie och midjan, ush! 
 
Detta är riktigt fel av starstable tycker jag. Det kan uppmuntra andra att man måste vara smal för att duga till.
Och sedan ser det ju inte helt normalt ut på karraktärerna.
 
Har inte en jätte passande outfit men valde den man ser mest att de är för smala
 
 
 
BAKIFRÅN
 
 
 
 
 
FRAMMEIFRÅN
 
 
 
KOM IHÅR ATT DETTA ÄR MINA ÅSIKTER OCH INGEN ANNANS :)
 
 

 
 
 
 


Young and Free ~

 
 
 
 

Redigerat ~

Gjorde ett litet försök att redigera en bild med mig och Starblood på, gick ju typ sådär. Men med tanke på att det var första gången så kan man väl endå få fyra, fem av tio kanske?
 
 
 
 
 
 

Hiss och Diss

Det där med hiss och diss som läggs ut på vissa bloggar..? Är det verkligen rätt att göra så?
Jag menar, även om det är deras åsikter så förstår jag inte riktigt poängen. Tillexempel:
 
Någon lägger ut ett liknande inlägg där de dissar en tröja som du har på dig i spelet som du verkligen gillar, skulle det kännas bra om någon då sa att hen inte gillade den? Inte för mig i alla fall!
 
Jag personligen tycker det är fel att lägga ut sådnt då man faktiskt kan såra folk genom att säga att en viss häst, en viss tröja osv. är "ful". Nej, enligt mig så tycker jag att detta borde stoppas. Du får ha åsikter, men håll de inom dig om de riskerar att såra folk.
 
 
MINA ÅSIKTER!
 
 
 

♥Starblood♥

 
 
 
 
 

Tomorrow is the day!

Okej, först en lite ontresant fakta: Jag är skit trött då jag verkligen inte kunde somna igårvkäll...
 

Har fixat bilden på mig i menyn och även uppdaterat den där, "Om mig själv" texten nu ikväll, nu när jag jag skriver detta inlägget börjar klockan närma sig elva och som sagt så kunde jag verkligen inte somna igårnatt och är då väldigt trött, orkar därför inte fixa med Starblood och Moon's "om mig" texter plus att jag vill ha bilder med lite mer blå himmel och inte den där oranga färgen(jag är världsmästare på att formulera mig ju...).
Så förhoppningsvis så blir det tid till det imorgon och jag kommer ta mig tid till det, men jag är verkligen en latmask och tar dagen som den kommer, vi får se.
 
 

Transport träning med Moon

Efter een ganska lång dag i stallet bland hästarna så tog jag med Moon ut till Transporten för att träna honom lite på att känna sig så trygg som möjligt i den.
 
När vi först gick mot transporten började han känna att något var på gång så han började backa ganska snabbt, jag fick dra lite i grimskaftet och säga till honom ett par gånger innan han inte orkade "säga emot" längre.
Vi började sedan att gå in i transporten, han inledde dagens övning med att stegra i transporten och sedan springa iväg en liten bit. En av baronessans personal fick dock tag i honom och gav honom till mig igen. Vi fortsatte och efter en liten stund fick jag in honom i transporten, men det var absolut inte utan motstånd!
Jag berömde honom därefter med lite godis och lite "klappar på halsen". När han sedan hade varit duktig och stått där i en stund tog jag ut honom igen och vi upprepade försöken vi haft för några minuter sedan.
Det gick mycket, mycket bättre och han har redan börjat lugna sig lite men är långt ifrån trygg i transporten!
 
 
 
 
 
 

Kort ridpass i Ridhuset

Tog ett litet kort Ridpass med Starblood i Ridhuset idag. Han var riktigt duktig och lyssnade jättebra!
 
Vi började med att skritta några varv runt på spåret. Han kändes först lite trög men vaknade sedan lite efter ungefär två varv.
 
 
Vi gick sedan in i trav. Vi travade ungefär ett varv innan vi gjorde volter på B och F, han kunde det jättebra och lyssnade också väldigt bra!
 
 
 
Han var så duktig så vi avbröt ganska snabbt volterna och gick in i kort galopp. Vi vände över vid mitten av långsidorna och övade också lite på att han ska lyssna lite mer på mig även när det fanns andra hästar i närheten då det var andra som också tränade lite, de kom dock inte med på bild.
 
 
 
Jag saktade sedan ner honom i skritt för att skritta av honom och red ungefär ett varv innan vi red hem igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natt och dag

Något av det jag gillar bäst med Starstable är att det är natt och dag. 
 
Varje morgon man loggar in så är det den här friska, nästan klarblåa färgen på himlen. På dagen är den klarblå och på kvällen en fin orange färg. 
Och hur knäppt skulle det inte vara om  det var samma blåa färg, dygnet runt, varje dag? Jag personligen skulle sätta ett STORT  minus på det. Den där verklighetstrogna känslan skulle försvinna helt! 
 
 
 
 

Starshine kommentarer med mig och Maja

Jag och Maja spelade lite Starshine för några dagar sedan. Vi satt och kommenterade allt ifrån vad som hände till folks utseende, heheh...
Observera att det inte är jag som spelat in eller redigerat filmen utan Maja Starside, kolla in henne på Youtube: Maja Starside
 
VI hade jättekul när vi kollade på den och skrattade så vi dog!
 
 
 
 
 
 

Starshine Legacy Episode 1

 
 
Har suttit nu en liten stund och spelat Starshine Legacy Episode 1. Tänkte betygsätta det och även spela alla spelen i framtiden.
 
Det absolut bästa med spelet är att det är så fruktansvärt välgjort, minsta lilla detalj kommer fram liksom, och sedan är personerna så levande! Man kan riktigt känna haten eller kärleken till personen man "pratar" med. Och det har en väldigt stor roll i spelet tycker jag. 
Och uppdragen.... GE MIG! Starstable Teamet är gjudar när det gäller sånt här! 
Grafiken var väl bra, men den imponerande inte direkt på mig... 
Det enda lilla jag kan komma på just nu är att man måste styra med bokstäverna på tangentbordet osv. Och det kan vara riktigt irriterande...
 
 
 
 

Perfekt kväll ~

Fick tag i mammas mobil och tog mig lite tid till att blogga lite då jag glömde min hos Majs(hur kan detta faktum vara sant!? Jag trodde jag kunde lite på mig själv, men jag hade fel!).
Sitter här med alla människor som pratat, hundar som springer runt och leker, levande ljus som lyser upp ansiktet... Helt perfekt kväll! 
Dock har det börja åska riktigt rejält nu och folk har börjat dra sig in lite nu, kommer följa strömmen om en stund och gå in jag med... 
 
Hoppas ni har en lika fin kväll som jag, fast lite mindre åska då...
 

Fest!!

Ska på 50 års fest nu ikväll och just nu när jag skriver detta håller jag på att göra mig i ordning. Kanske kommer Majs att gästblogga lite ikväll men hon kände sig inte riktigt i form så börjar tvivla lite... Men annars så får ni ett inlägg att kika på tills imorgon, trodde jag skulle ha möjlighet att blogga lite mer nu kväll men så blev det tyvärr inte. 
Aja, har lite inlägg planerade imorgon(inga tidsinställda) och så kommer jag självklart att fortsätta med bloggens utseende, men först kommer nog ett par inlägg att vara uppe innan jag ska försöka att uppdatera bloggens meny!
 
Ett litet extra tack till alla underbara bloggläsare och ett litet hej till alla nya!!  
 

En av mina favorit bilder på mig och fina Moon <33
 

 
 

Förlåt + Nytt blogg-utseende!

Som ni säkert märkt ha bloggen stått lite stilla de senaste dagarna, det är av två anledningar:
 
 

  1. Jag börjar snart skolan igen och vill gärna ta vara på det sista lite extra så försöker att minska tiden jag har framför datorn, detta är inte för att jag inte gillar att blogga och Starstable osv. men tycker faktiskt det är ganska skönt med lite extra lite dator.
  2. Bloggen ska förnyas! Nyfiken? Det enda jag säger är att bloggen kommer inte att ändra utseende helt, utan att allt förutom bilderna vid menyn t.ex. och Headern ska få ett lite mer snyggare utseende och har också planerat lite annat som ni kanske snart får se!
 
Ni får en liten redigerad bild av mig som kanske dyker upp lite i framtiden, vi får se!
 
Var beredda på seg bloggning framöver men kolla jätte gärna in endå, ska försöka säga till om det blir en bloggfri dag!
 
 

 
 
 
 
 
 

Vi vill ha mer! Är det fel?

Jorvik är så himla vackert, det är så detaljerat! Varje litet träd är så, verkligt. Varje kväll går solen ner och bildar en fantastisk, fin, orange-rosa färg! Allt är i stort sett perfekt! Men endå så tjatar vi om mer!
 
Vi håller hela tiden på att tjata på SSO team om mer! Vi vill ha mer uppdrag, vi vill ha mer yta, vi vill ha mer av allt!
Men vi borde nog tänka efter lite...
 
Starstable har bara funnits i ca ett och ett halvt år och de har kommit såhär långt med allt, jag tror inte någon här förstår hur mycket arbete som ligger bakom det där huset, eller det där trädet, ja hela ön!
De jobbar stenhårt med det, så vi borde börja att tänka efter lite, för varje dag, säkert, får de i alla fall ett brev om att spelare vill ha mer! De kommer bli stressade om vi fortsätter såhär, och personligen, så tycker jag att allt detta tjat är fel!
 
 
 
OBS! DETTA ÄR MINA PERSONLIGA ÅSIKTER, JAG PEKAR INTE UT NÅGON OSV.
 
 


GE MIG *-*

 
 
 

Robin Stjernberg!

Ska imorgon åka och se Robin Stjernberg på morgonen och måste gå upp väldigt tidigt, ungefär vid fem, sex.
 

Ska åka med Maja Starside och som sagt så är det väldigt tidigt vi måste gå upp, är absolut ingen morgon människa och kommer troligen att vara väldigt trött hela dagen imorgon och kommer troligen inte att blogga allt för mycket.
 
Btw så känner jag att bloggen har varit lite seg de senaste dagarna, men anledningen är det att jag har haft mycket annat för mig och har bland annat suttit och mixtrat med GIMP
 

Bjuder på en liten arkivbild så länger :)
 
 
 
 
 
 
 

MLC - 20.00

 

Uteritt med Starblood

Tog en liten kort uteritt med Starblood, vi red lite runt Silvergladebyn och sedan tillbaka till Vingården. 
Vi skrittade nästan hela vägen men travade också en liten bit när vi var på väg hem igen.
 
Han var lite trög i starten och gick först lite långsamt, men sedan kom han igång och var jätte duktig. Dock tyckte han det var bättre att gå ut på fältet och käka och gjorde lite försök att dra ut mig på fältet, något det är ganska ovanligt att han gör. 
Men annars så gick allting bra och vi travade lugnt hem till Vingården ungefär en timme senare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarerna halvt fixade!!

Du kan nu kommentera på min blogg! Men som ni ser så är det lite konstigt med datumet som blev... STORT!!

Ska försöka fixa det så snart som möjligt och kommer nu inte att byta design!! :D
 
Tack till Sofie Mountainberg och Maja Starside som jag fått lite extra hjälp av, titta gärna in på deras bloggar genom att klicka på deras namn.
 
 

Hästtränaren

Det första jag gjorde jag gjorde var att rida till FP och kolla in hästtränarna. 
 
Det första jag lade märke till var stavningen:
 
 
De borde faktiskt vara lite nogrannare med den...
 
Nu till saken:
 
Dafuq!? 325 SC för en level!? Personligen så tycker jag detta är alldeles för dyrt. Visst, level 13 - 14 är hårda, men såhär dyrt!? Nää, jag kommer troligtvis inte att köpa. Det är billigast i level 1, 2, 3 osv. men det är också de levlarna som man pallar med att göra! De skulle kanske käna lite mer på att sänka priset på det hela...
 
 
 

Veckans uppdateringar!

En hästtränare har kommit till Jorvik!

2013-08-07 09:00:00


Hejsan allihopa!
- Du kan nu köpa levels till din häst istället för att göra alla dagliga races själv!

Hästtränare:
- Du kan ny anlita en hästtränare som levlar upp din häst! Rid till Fort Pinta och prata med hästtränaren! Du kan endast levla upp hästen en level åt gången.
Levla upp din häst!


Levla upp din häst!

Ny utrustning:
- Ett nytt snyggt Cowboy-set till din häst finns nu i Fort Pinta!
Snygg Cowboy-utrustning!


Snygg Cowboy-utrustning!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MINA TANKAR:
Yesssss!!! Äntligen blir man inte tvungen att levla hela hästen själv! Dock misstänker jag att det blir riktigt dyrt och vet inte om jag är bered att betala den summan för det.
Cowboy-utrustningen var helt OK, inte jätte snygg men filten och benlindorna är faktiskt något som jag skulle kunna tänka mig.
 
 
Btw: Hästen på bilden ovan ser helt fail ut ju!!
 
 
 

Redigerat

I väntan på att uppdateringarna ska komma har jag suttit och redigerat lite, tog inte så himla lång tid men Wi-Fi:et hade lagt av under ungefär en timme så hade ingen mölighet till att blogga osv.
Hur som helst så blev det såhär:
 
Funderar lite på att ha denna som icon senare, men tänker nog prioritera det där med kommentarerna och tänker därför inte bygga upp så mycket med detta då jag antagligen kommer vara tvungen att byta design.
 
 
 

No comments! Bokstavligen...

Som ni kanske läste i tidigare inlägg så är det fel i kodmallen på min design vilket nu betyder att det inte går att kommentera... Jag mailade tjejen som gjort designen och frågade henne om hon ville hjälpa mig osv. Hon var jätte trevlig men hade inte original kodmallen då designen var lite äldre ännu hennes andra. 
Jag har försökt med allt möjligt men har ett alternativ kvar som jag tänker försöka, funkar inte det så blir jag troligen tvungen att byta design. Jag är jätte nöjd med min nuvarande och är inte helt nöjd... Men om jag måste byta design kommer jag troligtvis att ha kvar bakgrunden och kanske headern, Vi får se!
 

Veterinären med Moon

Veterinären ville idag ha dit Moon för en allmän undersökning. 
 

Hon sa att hon absolut inte misstänkte något men att hon gärna ville undersöka Moon lite. Hon kollade honom på hovarna och kände på magen osv. Hon hittade ingenting men hon kände att han var lite stel i ryggen, hon sa också att det var ingen fara men att han kan behöva mjukas upp lite.
 
 
Hon gav honom en liten masage i ryggen, han tyckte att det kittlades lite och var först lite nervös, men efter en stund lugnade han sig och var efter masagen lite irriterad men mjuk i ryggen! 
Innan vi skulle bege oss till Vingården igen så gav hon honom ett äpple som belöning och sa till mig att det var inget fel på honom alls men att det kan vara bra att kolla efter lite då och då!
 
 
 
 

GÅC - 20.00

ursäkta kvalitet
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är så smidig

Jaa, va ska man säga? Vi hade lite brottom när vi skulle iväg till min morfar och tack vare min såkallade "smidighet", så glömde jag ett och annat, okej, jag glömde mina packade kläder och såklart datorn... Jaa, så sjukt mycket tur jag har... Aja, jag klarar mig väl, ska bara vara här
en dag så det är nog ingen större fara!

Mobilen som jag nu skriver ifrån fkkr med mig och jag kan därför inte ladda upp "xoxo sasha", men, men

Jag ska iväg... igen

Ska till min morfar nu i helgen vilket betyder att bloggningen inte kommer att bli det samma, troligtvis. Hinner tyvärr inte göra några tidsinställda då jag åker redan imårgon, 5 aug. Jag kommer troligtvis att ta med mig datorn, tycker det är lite mysigt och sitta framför hans öppna spis på kvällen med en filt över sig och klicka runt på datorn eller bara tralla runt på Starstable, så kommer nog att bli något inlägg, men jag kan absolut inte lova att det ska bli mycket!!!
 
Ha det bääääst!!!!
 

Bad med Wewe <3

Jag och Emilia Nightgridge aka Wewe fixade en liten tvillingoutfit och red till Törne för att bada!
Moon och hennes häst angel verkade njuta av det hela, och det gjorde vi med, fram tills Wewe stack iväg till Firgrove och skulle shoppa, hahah, jag sprang såklart efter henne efter en del ledtrådar efter vart hon var!
 
 
 
 
 
Wewe blev lite sur när det inte gick och simma vid andra änden av törne, hahah x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hårförlägning

Gjorde ett litet försök med att förlänga mitt hår, det blev kanske inte världens bästa, men det var första gången jag änns använde programet osv.
 
Blev faktiskt nöjd för att vara första gången! Kommer absolut att göra detta fler gånger!!
 
 
 

Gimp

Har länge försökt mig på att ladda ned gimp, men varje gång har såklart datorn fkkat med mig och filen har lagts på skrivbordet men jag kunde inte öppna den! Den har typ bara sagt: "Filen går tyvärr inte att öppna" osv. 
Men nu idag äntligen så hittade jag en bra hemsida och har nu laddat hem gimp!
Så kommer nu förmodligen framöver att bli lite mer redigerade blider etc.
 

GÅC - 20.00

Missade en kontroll och låg därför sist ibörjan, så kom lite dåligt till, men, men!
 
 

Hästarnas rörelser

När frieserna kom var en av de stora grejen med de att de rörde sig även när ryttaren inte satt på
 
 
 
Men jag börjar bli lite otålig nu, när kommer de andra hästarna att kunna röra sig? Nu har Starstable visat med frieserna att det är möjligt att få hästarna att röra sig och att de kan göra det! Och nu börjar jag bli lite sur på de att de inte gjort det på de andra hästarna också. 
När frieserna precis hade kommit kunde jag förstå att de inte gjort det på de andra hästarna då
dde först och främst skulle kunna sälja hästarna, och Star Coins. Men nu då? Friesernas populära tid är förbi och de är nu inte något som alla ser fram emot att köpa, så Starstable har ingen anledning att vänta längre!
 
 
 
 
 
 

Meteor + Linda = SANT!

Jag är nog den enda på hela Jorvik som tycker att Linda och Meteor är så sjukt söta tillsamans!? Vet inte varför, men ärligt talat så måste ni hålla med om att de är väldigt söta tillsamans? Men självklart är jag lite avis på Linda för att hon har en sådan enormt fin häst *-*
 
 
 
 

Tog in hästarna från betet

Tog inne hästarna från betet idag, jag gick dit och så fort jag kom dit såg jag Starblood skritta sakta mog mig. 
Jag började såklart med Starblood och tog och ledde honom till Vingården, jag passade på att springa bredvid honom så han kunde trava lite, fick dock ingen bra bild på det.
 
 
 
 
 
 
BILD PÅ NÄR STARBLOOD STÅR I BOXEN
 
Sedan gick jag tillbaka för att hämta Moon, han har trivts något enormt i det "fria" och travade först ifrån mig, men jag lyckades fånga in honom efter att locka honom lite med havre.
 
 
 
De tyckte det var väldigt skönt att stå i sin box igen, det märktes, men Moon var också lite sprallig och lite sur över att inte ha samma frihet som han kunde ha på betet.
 
 
 
 
 
 
 
 

Årets varmaste dag!

Läste på mammas mobil(eheheh, tar den ibland och kollar sånt...) att det imågorn ska bli årets varmaste dag, hade då planerat att inte spendera lika mycket tid vid datorn som vanligt då, så det blir, troligen, väldigt dålig bloggning imorgon, kanske ingen alls! Vi får se!
Ha det bäst tills vidare :D
 

Vissa är bra, men vissa är bättre!

Måste bara säga att jag är rent ut sagt SKIT trött på när folk vid championat inte kan hantera att de är i samma grupp som är bättre än dom. Jag är ganska ofta i samma grupp som Jenny Snowhill och ganska ofta ser jag i gruppchatten: "Nej! Inte Jenny igen!" Eller: "Okej, jag är med Jenny, jag kommer att förlora..." 
Jag förstår och kan erkänna att jag har tänkt något i stil med: "Oj, de är bra! Det här kan bli svårt." Men jag skulle aldrig någonsin säga: "NEJ, inte Jenny". Jag menar, hon är otroligt duktig på championat, men ni måste också förstå att folk blir sårade av att alltid få kommentarer som sådana här nästan varje gång de kör championat.
 
Liksom, tänk er själva att alla är så negativa runt omkring dig när du kör championat? Inte så värst kul eller hur?
Tycker personligen inte att detta är okej att säga såhär...
 
Var bara tvungen att få ut mina känslor :)
 
JAG PEKAR INTE UT NÅGON I DETTA INLÄGGET!
 
 


GÅC - 20.00

 
 
 

Dafuq..?

I fiskebyn hänger det ett stycke tyg precis när man kommer in från fastlandet, och mitt i det är det som en... Utputande grej där, och liksom... Vad är det och vad är det bra för...?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uteritt i Moorland

Tog med Moon till Moorland för att rida lite där. Var så länge sedan vi var där och oavsett hur mycket Moorland kommer förändras i de framtida uppdateringarna så kommer det att vara en av de viktigaste platseran för mig.
Hur som helst så körde jag honom till Moorland för att han också ska börja träna på att åka transport. Han har inte gjort det mycket då jag väljer att rida honom i stället för  att köra och han har därför inte haft någon större tillgång till att åka transport vilket har ressulterat att han nu är lite ovan.
 
Men först så ville han inte riktigt gå in i transporten, han tyckte det var lite otäckt med det "ihoptryckta" utrymmet, men han är en modig kille och det tog inte lång tid innan han stod där.
 
 
 
 Jag sadlade och tränsade honom först, sedan började vi med att rida runt i Moorland, han är inte så förtjust i byn så jag lät honom skritta runt lite för att upptäcka allt i sin tackt och nosa lite på allt och lite till.
 
 
 
Vi började sedan att trava lite lätt mot cavalettin när han hade vant sig lite. Han fick sedan även bekanta sig med bomarna innan vi satte igång att rida över dom. Vi red en liten stund innan jag kände att det räckte för idag.
Jag tog honom därefter mot grindarna, han gillade inte riktitg deras utseende och tog ett litet snabbt skutt förbi de, jag höll mig kvar och snart var vi ute och han var den gamla, pigga Moon igen!
 
 
 
 
 
Jag började sedan sakta ta in lite arbets galopp på ridvägarna mot Nilmers Högland.
När vi väl var där uppe stannade jag honom och klappade honom lite på halsen, sedan tog jag med honom i trav mot det öppna fältet vid cirkusen.
 
 
 
 
 
 
Väl där kom vi upp i galopp och jag lät honom springa av sig lite. Han verkade väldigt pigg och glad och vi var där en väldigt lång stund innan jag själv kände att han började bli lite trött.
 
 
 
 
Sedan tog jag med honom i skritt till Moorland igen där jag lastade in honom i Transporten igen och vi kunde åka hem, han hade lärt känna transporten och Moorland lite bättre men han var långt ifrån orädd och behöver tränas mer i framtiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ridpass med Starblood

Tog ett litet kort ridpass med Starblood idag vid Vingårdens Paddock. Vi skrittade först lite på spåret, han var först lite stel i rörelserna men blev lite mjukare efter en stund. Därefter gick vi in i trav och gjorde lite volter på långsidorna. Han lydde jätte bra på komando och har verkligen bättrats sedan jag fick honom! 
Vi gick sedan in i arbets galopp och galopperade lite längs spåret och vände då och då över på kortsidorna. Han klarade det jätte bra min lilla kille<3 
Vi tog efter det en liten ritt vid vindruvsfälten där han fick rida i kort galopp för att sedan skrittas av lite på väg mot stallet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Levlade...

lite med Nikki Westlake idag efter att jag försökt kidnappa hennes nya häst >:D
 
 
 
 
 
 

Dagens uppdrag - Huvudberättelsen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nya uppdragen var utan tveckan jätte roliga! Det enda som jag kan säga var negativt var att det bara varade i en dag(hann dock inte blogga om det igår...), hade hoppats på lite mer än bara en dag...
Men, men! 
Tog såklart massor av bilder, haha!
Man skulle, först, prata med Elisabeth för att hjälp henne ta tillbaka kopiorna av ljuscermonins bok. Jag skulle därefter bege mig till Grottan i glaciärerna för att möta upp någon spejare
 
 
Spejaren här på bilden,  helt awzum klädsel om du frågar mig! Alla druider borde ha en sån!!
 
Lite bilder från grottan invändigt:
 
 
 
Över till uppdragen, heheh...
 
Spejaren gav oss sedan svaren på Meteor, kände på mig att han skulle delta i de nya uppdragen!
 
 
Man skulle sedan, såklart, hämta Meteor åt Linda som längtat något enormt efter honom! Han hade dock tappat sin hästsko och man var tvungen och hämta den till honom innan han kunde gå och möta upp mig och Linda vid Vingården.
 
 
 
Därefter red jag till Steve för att "prata" med hans Jordekorrar, de används tydligen till att snabbt kunna skicka medelanden över hela Jorvik. Spejaren sa också att det finns små gångar till de över hela Jorvik, varför har ingen sagt något!? 
Hur som helst så skulle man sedan skriva medelanden och ge till Jordekorrarna för att de sedan skulle kunna ge ut de!
 
När breven var färdigskrivna och skickade fick man en av bokkopiorna för att därefter sticka tillbaka till Elisabeth.
Hon blev väldigt glad att den här bokkopian nu var i "säkra händer" och jag fick genast sticka till Jon Jarls gravvalv för att hämta den andra!
 
 
Som om jag inte redan sprungit långt nog från Valedalde till Fortpinta skulle man öppna en ny "port", och såklart var det bara Linda som kunde öppna den!
 
Jag mötte upp henne där och hon öppnade porten!
 
 
Hon öppnade porten och där fanns ett väldigt mysko rum, lite space inspererat..?
Där inne fanns också den andra bokkopian!
 
 
 
Lite korta uppdrag enligt mig, men kul var det! Om jag ska sätta poäng måste det vara 9/10!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utflykt med Comet Hearts <3

Var idag med på en suuuper mysig liten utflykt med Comet Hearts, hade dock inte möjlighet att sitta mer än två timmar, så kunde inte delta i hela, men kul var det :D
Hur som helst så möttes vi vid Steves där vi gick igenom lite "regler" osv. Därefter red vi i skritt till Hollow Woods där vi kom upp i Arbets Galopp, vi red sedan mot Valedale paddocken där  Anna W hade lektion för oss! Jätte bra och mysigt! Starblood kände sig väldigt bekväm i att samtidigt ha ett större antal hästar runt omkring sig. Vi hade lektionen i kanske en halvtimme innan vi red till en "grill" och grillade(ehehe, ursäkta uttrycket). Vi hade jätte mysigt och satt där och flummade ett tag, därefter skulle vi tävla, men jag hade tyvärr inte möjlighet till att delta.
 
Älskar er alla i Comet Hearts, ni är den bästa klubben man kan tänka sig! Ni ställer alltid upp för en och varje gång man loggar in får man alltid ett glatt: "Heej! :D" Eller något åt det hållet, tack så för att ni finns <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!