Det handlar om minuter~

 
Gick ut och tog årets sista uteritt med Moon nu. Vi sprang runt vid de glömde hedarna och jag kände den iskalla vinden piska mot mitt ansikte. Dock var det väldigt härligt och jag har nog aldrig sett så mycket energi hos honom!
 
 
Just nu, när jag skriver detta är det ganska exakt 45 minuter till 00.00 och 2014! Tack för ett jättefint år!
 

När började jag spela Star Stable?

Tänkte skriva ett litet inlägg om hur och när jag började spela Star Stable, enjoy :3
 
 
Jag hittade spelet tack vare Soffe(tror hon hittade genom sin kusin?). Hon började spela och det spred sig ganska snabbt bland mig och några andra. Vi tyckte det verkade kul och började spela. Dock hade jag en ganska trög dator då som inte hade allt det som krävdes för att starta upp spelet. Jag fick senare en ny dator i Februari på min födelsedag. Jag började alltså spela någon gång där. Kommer inte ihåg exakta datumet. Och det var då bara några månader efter att de hade startat upp spelet så det har hänt mycket sedan dess. 
 
 
 
En av de äldsta bilderna jag har på min dator när jag spelar. Har råkat skriva med C på bilden då jag har haft enn gubbe på ett annat spel som hette SACHA(fråga inte varför snälla..) Men ni har ju datum och allt där så jaa
 
 
 
 
 
 
 
 

Fail

 
Att fötterna inte alltid passar in i stigbyglarna vid vissa tillfällen, det vet vi redan. Men såhär mycket..? 
 
 
 
Detta ser ju helt ärligt för hemskt ut.. Tacksam om de skulle kunna få fötterna i alla fall lite närmare stigbyglen..

Gratis tillgång till hela Starstable!!

 
Du som inte är Star Rider, ta och passa på nu!!
 
klicka på bilden för att komma till hemsidan, 
 

Raketuppskjutning

 
 
Nu på morgonen stack jag och köpte lite raketer då jag tänkte att det skulle vara kul att ta med Moon och skjuta lite. Vi red bort till Steves vid 10 och sköt upp tre stycken.
 
 
 
 
 
Han stod och stampade nervöst i marken och blev lite rädd när det smällde. Men annars gick det väldigt bra. Tycker verkligen att de nya raketerna var riktigt bra! 
 

Nyårsklänningar :3

 
 
Tyckte verkligen att de nya klänningarna var riktigt fina! Dock passade inte alla just mig, men två av de fastnade jag för nästan direkt. En blå, väldigt detaljerad och en vinröd med rosett vid kragen :3
 
 
 
 

Veckans Uppdateringar!

Firade jul med en del av släkten igår så hann inte lägga upp uppdateringarna igår
 

Gott nytt år allesammans!Hej allihopa!
Gott nytt år och tack alla spelare för ett fantastiskt år! Ni anar inte hur glada vi är att ni spelar och att ni tycker om Star Stable lika mycket som vi gör. Nu ser vi fram emot ett fantastiskt 2014 tillsammans med er!

Nyårsbutiker:
- Samla alla dina vänner och klä upp er till nyår! Det finns nyårsbutiker fullproppade med pampiga raketer och superfina klänningar i alla stora byar runtomkring Jorvik.

Raketer:
- Skjut av raketer med alla dina vänner och fira in det nya året! Raketerna går att avfyra på bestämda platser runtomkring på Jorvik. Raketerna hittar ni i nyårsbutikerna!

Tips! Avfyra raketerna tillsammans med dina vänner så blir fyrverkeriet ännu mäktigare!

Gott nytt år!
Gott nytt år!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider är uppdateringen den 1:e januari, flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Gott nytt år,
Star Stable-gänget
 
 
MINA TANKAR: Ser fram emot att få se klänningarna, hoppas de är fina!

Citat~

 
Envy - In Your Arms
 

Idéer om "Stablebucks Café"

 
Strax utanför byn Jarlaheim ligger ett café(som troligen ägs av kvinnan utanför, Catherine), Stablebucks café. Det har varit där ändå sedan Skördebygden öppnade och har en stor tomt som när som helst skulle kunna bli en uteservering. Och jag skulle faktiskt det skulle vara lite synd om det bara stod där. Skulle tycka det var mycket roligare om detta kunde öppna! Detta kunde ju till exempel komma med uppdrag och man skulle ju kanske få chansen att hjälpa till att starta upp det hela.
 
 
Nya området Skördebygden!
 
 
Min tanke är då att man ställer ut stolar strax utanför caféet. Skulle vara mysigt om man kunde vara fler en två, till exempel 4-7 stycken. Man kunde sedan prata med Catherinie och få en sorts kaka vid ett av borden. "Kakan" kunde sedan variera beroende på vilken dag det är. 
 
Bara en idé jag fick, hoppas du orkade läsa hahah
 
 

Darwin♥

 
Förra året fick jag besök av renen Darwin. Dock berättade jag inte så mycket om honom just då. Och i år kom han igen, och enligt tomten så ska han försöka få hit honom varje år så att vi kan få vara tillsammans. Han har hela sin familj och vänner hos tomten så han bor där men är välkommen till mig när som helst. 
 
 
Hästarna älskar honom och de kommer väldigt bra överens. Dock tycker Moon att hornen ser lite märkliga ut och kan dra sig undan lite då och då, men oftast är det inga problem. 
Darwin är ungefär som en vanlig häst, han går att rida på och kan till och med hoppa ganska bra! 
 

Bettet sitter för långt ner

 
 
 
 
Som ni kanske ser här på bilden sitter tränset på renen lite.. löst? Bettet sitter väldigt långt ner.. Det är klart, det är säkert svårt att fixa. Men med tanke på att det funkar bra på ponnyerna så skulle det väl kunna funka lika bra här. Eller?
 
 

GOD JUL!❄

 
 
God jul alla fina! Hoppas ni ska få en riktigt mysig dag! Jag själv kommer fira med min morfar och kommer tillbaka först imorgon. Men som sagt, ha en jättemysig dag så ses vi♥
 
 
 

Tränat Moon

 
Det har sedan ett tag tillbaka varit bestämt att en kompis till mig skulle komma och träna Moon lite i ridhuset inom hoppning. Hon kom idag och började träna honom nästan direkt hon kom dit. Vi lastade in honom i transporten och körde iväg. Jag var där och fotade och fick massor av bra tips.
 
 
 
Moon var jätteduktig och hon fick honom väldigt bra på hinderna. Han lyssnade väldigt bra på henne men vägrade också på några hinder i början, men så småning om blev det bättre.
 
 
 
I början var han rätt trög och hon fick ta till med piskan för att få honom i galopp. Men efter en liten stund var han väldigt pigg och lyssnade perfekt på henne.
 
 
Hon visade mig många bra tips på hur jag skulle få honom att lyssna bättre på mig. 
 
 
 
 
 
 

Snön

 
Jag vet att jag är lite sen med detta men whatever.
 

 
Jag hann inte ta någon bild från förra årets snö då bloggen inte hade startats upp än. Men för er som inte var med då så var det inte alls såhär. Som jag minns det var det en del som fortfarande var grönt och det var inte alls såhär frostigt och disigt på vissa ställen som nu. Jag hade verkligen inte väntat mig såhär välgjort. Men en sak hade jag gärna sett. Tjock snö, tjock snö där det yrde snö om hovarna. Jag hade tyckt det var hur mysigt som helst, kanske blir så nästa vinter? Man kan ju hoppas! 

Jullov!

 
Nu igår(Fredag) fick vi vårt efterlängtade jullov! Så himla skönt att vara ledig! Dock har jag jättemycket att göra nu på lovet. Nu idag ska jag sticka till stan' med några kompisar, på Tisdag(Julafton) åker vi upp till min morfar och stannar där i ett dygn osv. Sedan kommer jag såklart tillbringa mycket tid med kompisar.
 
Med detta vill jag säga att uppdateringen inte blir helt hundra men att jag fortfarande kommer finnas här och blogga :)
 

arkivbild
 

Dålig uppdate

 
Idag är min morfar här till nio ikväll och jag vill gärna hinna umgås med honom då vi inte ses så ofta. Därför kommer det inte blir fler inlägg ikväll. 
 
Ha en fin kväll!! ;)

Jul uppdragen idag..

 
Dagens jul uppdrag blev en stor diss faktiskt.. Jag hämtade julstrumpan, hängde upp den, pratade med Rådsman, hämtade gröt, gröten var inte klar... Tyckte verkligen de kunde fått det lite längre, men det är ju en smaksak ;)

Bilder från idag

 
Fick idag rida tomtens ren i ett juluppdrag och måste säga att det var enormt välgjort. Släden rörde sig i tackt med renen och paketen föll ner i skortstenen på ett verkligt sätt.
 
 
 
Men ingenting slog månen måste jag säga. Den var både i rätt storlek och den hade de där kratrarna och var inte bara en rund, gul boll. STORT PLUS!!
 
 
 
 

Veckans Uppdateringar!

 
 

Arabhästar har kommit till Jorvik och julafton

närmar sig med stormsteg!Hej allihopa!
Julstämningen på Jorvik blir bara bättre och bättre för varje dag som går och Jorvik är juligare än någonsin!

Juluppdrag i Silverglade:
- Nu är vi inne på den sista slutspurten innan allt julstök ska vara klart! Fortsätt hjälp invånarna i Jorvik med julstöket. När du väl har utfört alla juluppdrag så väntar säkerligen en rolig överraskning eller två!

Nya hästar:
- De efterlängtade Arabhästarna har kommit till Skördebygden! Araberna har en helt unik modell och de tar sig fram på ett lätt och elegant sätt. Dessa skönheter finns i färgerna svart, skimmel och palomino och du hittar dem hos familjen Goldspur! Man måste vara en erfaren ryttare för att kunna rida på Arabhästarna. Därför måste din karaktär ha nått upp till level 10.

Underbara Arabhästar!
Underbara Arabhästar!

Dagliga julbestyr:
- Jultomten i Jarlaheim behöver hjälp med julklappsutdelningen! Rid och prata med honom och se om du kan hjälpa till på något sätt. För alla dagliga juluppdrag får du antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp. 

Julsticknings-bugg:
- Igår hade vissa spelare problem med att slutföra julbestyret "Sticka julstrumpor". Vi har nu gjort en uppdatering och uppdraget finns tillgängligt även idag för de som inte lyckades slutföra uppdraget. Som kompensation kan man tappa glögg hos Baronessan även på onsdagar, man kan stoppa ännu fler korvar på fredagar och julstjärnan blåser bort även på tisdagar!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Juliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MINA TANKAR: Gud vad kul! Tycker verkligen de är jättefina! Dock tyckte jag deras huvuden var lite intryckta när jag först såg de. Men efter fler bilder har jag börjat gilla de mer och mer, vill absolut ha en!!

ARABER

 
 
afskhjjghag *-* ARABER!! Åhhh vad glad jag blir :') De är heeelt underbara och kroppsformen är ju jättefin hitintills tycker jag! Tyckte ögonen var helt underbart fina och manen hade väldigt fina färger(i alla fall på just den här)! Längtar så sjukt mycket!

Snöig ridtur

 
Jag skulle ta med Moon ut på en långritt mot Firegrove och tillbaka. När vi precis kommit över bron vid Nilmers Högland började det snöa. Jag saktade in honom lite då jag inte visste hur han reagerar vid snö. Jag köpte honom först någon gång i April och har då inte varit med honom under snöfall i år. Han reagerade inte mycket men efter bara fem minuter började det snöa kraftigt. Då blev han väldigt pigg. Han började nästan galoppera men jag behöll honom i trav.
 
 
Han verkade älska snön och jag kände att han behövde springa av sig lite. Så vi red tillsammans ner, långsamt, till Everwind fälten där han fick galoppera lite. Snön piskade mitt ansikte och mitt hår blev helt vit-prickigt. Men Moon var i alla fall lycklig och det märktes på långa håll att han njöt av snön♥

In Love... *-*

 
Alltså jag bara älskar den här Andalusiern! Den är så fruktanvärt elegant och varje gång någon rider förbi med den kan jag inte låta bli att bli lite avundsjuk. Jag skulle sjuk gärna vilja ha en, dock är de väldigt dyra vilket får mig att tveka.. Men trots detta är jag nästan säker på att den kommer bli min någon gång i framtiden :')

Om mig och hästarna

 
Jag har nu under morgonen suttit och försökt få fram "Om mig" och "Om hästarna". Och efter drygt en timme så blev bilderna som jag velat och texterna blev bra till slut. Hoppas ni gillar de;) 
 
Mer inlägg kommer förhoppningsvis fram emot kvällen. 

-

 
Jag har haft väldigt ont i armen hela dagen och har därför hoppat över datorn. Det går mot bättringsvägen men jag har fortfarande ont. Ni kan förvänta er inlägg inom kort, kanske redan imorgon? ;)
 

Vintern är här!

 
Då var header och bakgrund uppe! Hoppas ni gillar det! Glömde dock att fota till "Om mig" och "Om mina hästar". Men jag kände att jag ville ta headern och bakgrunden först innan något annat, men ska försöka fixa det imorgon när det blir ljust ;)
 
En annan viktig sak jag vill att ni ska veta är att mnin arm har gått i lås(Fredagen den 13...). Jag kan bara ha den i en ställning, annars gör det väldigt ont. Vet inte när det blir bättre så därför kan det nog bli lite trög bloggning dagarna framöver, men håll utkik varje dag så kommer nog bloggningen att vara igång igen på nolltid :)
Tack för ert tålamod♥
 
 
En av de bilderna jag hade tänkt ta som header
 
 
 
 
 


Fredag den 13:e

 
Well... som ni kan se på bilden så kan inte mitt crome ansluta till Star Stable. Liksom, vad faaaaan!? Hade precis börjat att göra mig iordning för headern.. Men det verkar inte funka just nu, få se om det funkar...
 
 
 
 
Blir så trött på det här! Pallar inte just nu... #Fridaythe13th
 
EDIT: Jag har testat på Explorer också(då ska man vara beroende...) och det är fel där också, så det verkar vara Star Stable som har problem.. hoppas de fixar det snart för jag vill väldigt gärna ha headern uppe ikväll...
 

Lucia~

 
 
Ville bara önska er en riktigt mysig dag idag! Vet inte om man säger typ "Glad Lucia" eller något men whatever, ni får ha en mysig dag i alla fall ♥
 
 
 
 
 

Imorgon - Header!

 
Imorgon hade jag först och främst tänkt lägga lite fokus på headern och designen. Nu är det ju vinter på riktigt liksom. Dock är det ju Lucia imorgon och jag skulle jättegärna vilja slänga in något inlägg men jag lovar ingenting!
 
 
arkivbild
 
 

Vinter Outfits

 
 
Jag hade lovat er att när första snön kom skulle Vinter Outfiterna komma ut. Dock hann jag inte igår, men idag hade jag lite tid över så här har ni dom ;)
 
 
 
Sofie visade mig den här tröjan och jag föll direkt. Sedan utgick jag bara från den vinröda färgen och fick den här outfiten ;)
 
 
 
 
Ända sedan i höstas har jag visst att jag skulle ha den här outfiten. Jag tycker Emil passar väldigt bra i ljusa, liiite matta färger. Och när jag sedan såg den här mössan och kappan så var det ganska sjävlklart att jag skulle ha en sådan här outfit.
 
 
 
Jag älskade den här tröjan från första början och fick sedan lite insperation från den där sadlen som jag såg att många börjat använda igen. Ganska nöjd ;)
 
 

Hoppas ni gillade de! :) <3
 

Amen va fa...!?

 
Jaha... hoppas det inte blir långvarigt bara, har inte hunnit göra jul-uppdragen ju D:
 
 
 
Dock skriver de såhär på Facebook: 
"There are currently some network issues that may be affecting some users. 
We are working on it and hope to be able to get things back to normal soon!
Thank you for your patience"
 
 

Hinner inteeee!!

 
Skulle logga in och fota lite bilder i snön på mina vinter outfits som jag lovat lägga upp när första snön föll. Jag har dock varit iväg idag och när jag kom hem var det duscha och äta som gällde. Sedan så ska ju såklart servern jävlas med mig och den funkar inte. Så jag kommer troligen inte att kunna logga in något mer idag(fan...).
 
Imorgon hade jag tänkt att lägga upp bilder och ta bilder till headern. Dock blev jag tvungen att sticka hem till en kompis och plugga så det kommer troligen inte bli header imorgon heller. Men på Fredag däremot, då tror jag att kommer kunna sätta mig med headern lite. Och då har jag ju också fått lite tid att fundera över exakt hur den ska se ut, nu när jag vet hur och var snön ligger som finast ;)

Provrida hästen?

 
Jag har inom en viss tid haft lite funderingar över om man kanske skulle kunna provrida önskad häst innan man köper den. Jag skickade därför in idén om detta till teamet. Hoppas vi får detta i framtiden ;)
 
 
 
"PROVRIDA HÄSTEN
 

Hej!

När jag köper mina hästar så har jag oftast inte kunnat provrida de. Vilket betyder att jag inte fått känna hur det är att äga just den hästen jag tänkt köpa. Och det kan ibland vara ett stort minus då jag har sålt ett par hästar just för att de inte passade mig. Jag skulle därför tycka det var jättebra om man skulle kunna provrida hästen innan man köper den.
Typ som att det står en person precis bredvid "stallet" där hästarna finns. Om man då skulle vilja provrida hästen så pratar man med karaktären och får provrida hästen i kanske fem minuter inom ett visst område. Därefter lämnar man tillbaka hästen och kanske har lite lättare att bestämma sig inför hästköpet!
Detta behöver ju kanske inte kosta så mycket utan kanske 5sc eller inget alls.


*mitt namn* - Sasha Rainnight"


Första Snön

 
Åhh vad härligt med snö! Det första jag gjorde var såklart att ta med Starblood ut i snön. Det var såklart riktigt kallt och det rök ur hans mule, men det var ändå så himla mysigt! Starblood njöt till 100% och hoppade runt i snön.
 
 
 
 
Btw så är detta min första snöbild här på bloggen, titta och njut ;) <3
 
 

Veckans Uppdateringar!

Ingen jul utan snö!

2013-12-11 08:00:00


Hej allihopa!
Nu har den efterlängtade snön landat på Jorvik och klätt åkrar, fält och skog i en vacker vinterskrud!

Juluppdrag i Silverglade:
- Den vita julen är äntligen kommen men det är fortfarande mycket att göra innan julafton! Fortsätt hjälp invånarna i Silverglade få ordning på julmyset!

Vackert glittrande snö täcker Jorvik!
Vackert glittrande snö täcker Jorvik!

Dagliga julbestyr:
- De dagliga julbestyren blir fler och fler ju närmre jul vi kommer. Det finns massor av traditionellt julpyssel att sysselsätta sig med. Se efter om du hittar någon som behöver hjälp med allt roligt som ska göras. Invånarna är tacksamma över all hjälp de kan få och kommer säkerligen belöna dig med antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp. 

Julbutiker:
- Lucia är en tradition som Jorvikborna anamat. Lucia är ljusets högtid och traditionellt sett klär man upp sig i en vit skrud och bär en vacker ljuskrona på huvudet. Rid till julbutikerna och kolla in de fina Lucia-kläderna!

Klä er i era finaste julkläder, ta en screenshot och lägg upp den bästa bilden på facebook så skapar vi ett juligt album!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Juliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MINA TANKAR: Åhh! Snööööö!! Nu snackar vi du ;) 

Uppdatering Imorgon!

 
Jag hoppas verkligen att det kommer snö imorgon! Förra året fick vi det redan sent in i November(rätta mig om jag har fel) och nu har det snart gått halva December och vi har inte fått någon snö alls! Vi har bara fått Juluppdrag hela tiden, och visst det är kul men jag vill ha lite snö nu. Och det vet jag att det är fler som vill... :)
 
 

Fullt Upp

Jag har idag haft ganska mycket att göra och kommit hem sent så jag har knappt inte kunnat koppla av alls då jag har suttit med läxor en större del av kvällen. Vet dessvärre inte heller hur det blir imorgon men ska försöka hinna klart ikväll :)
 
 

Araber eller hästön?

 
 
 
 
Det har diskuterats en del kring den här bilden. Många tror att det är araber men sedan kom det då ut att det kunde vara hästön som vi skulle få då vi bakom transporten har en okänd, öppen miljö. Folk har då sagt att Star Stable försökt få oss att fundera kring detta och visa en häst(som är enormt lik en arab) som drar ifrån uppmärksaheten miljön i bakgrunden. Men detta tror inte jag på... För det är så enormt många som vill ha araber på Star Stable. Och om då lägger ut en bild på sin Facebook sida med en häst skugga som ser ut en arab och det sedan visar sig vara hästön tror jag att många blir väldigt besvikna, och det intrycket vill de inte få. 
Däremot tror jag att det är möjligt att vi får ön och araberna samtidigt. Men jag tror också att det skulle vara lite för mycket på en uppdatering. 
 
Så jag tror och hoppas fortfarande starkt på att det "bara" kommer araber. För de måste ju trots allt ha en bakgrund till bilden. Men vi får se vad det blir ju... ;)
 

Citat~

 
 
 

Jaghittadeintenågonbrarebrik

 
 
Jag tycker verkligen att Johannas frisyr är jättesöt! Hoppas verkligen vi får den i framtida uppdateringar.
 
 
 

Nu vill jag ha snö!

 
 
När jag vaknade imorse hade snön kommit och lagt sig som ett stort, vitt, mjukt täcke över allt. Jag måste säga att det var riktigt härligt att se, och även jag som inte gillar snön något vidare tyckte det var riktigt mysigt med snö(jag lär ha ändrade åsikter om snön om ca två veckor...). Men nu känner jag hur som helst att det börjar bli dags för snö på Star Stable också!
 
 

FGC

 
 
 

Omfg! Nu är jag död... *-*

 
Denna bilden lade Star Stable upp på Facebook med följande text:
 
 
 
Here's a little sneak peek of something that is coming to Jorvik just before Christmas... Can you guess what it is?!
 
 
Det är ju såklart araberna! Åhhhhhh!!! Gud vad spännande! Om de ser bra ut i färgen och kroppsformen kommer jag utan tvekan att köpa en! Åhhh vad glad jag blir :'D
 
 
 

En hård dag...

 
 
Fick äran att vara barnvakt åt Hannibal och Alexander(som bor i Skördebygden). Jag trodde att det skulle vara rätt mysigt och att jag skulle kunna ta det rätt soft. Men jag hade väldigt fel kan man väl säga... Det var en himla energi i de och de sprang runt och lekte hela tiden. Jag kände ju såklart ett visst ansvar och fick följa vartenda steg de tog medan jag sprang runt och deltog i deras lekar... Klart man blir trött men måste erkänna att det är alltid lika kul att få umgås med de.
 
 

Random klubb-förfrågningar

 
 
Just nu är jag klubblös och jag måste erkänna att det kan vara ganska skönt ibland. Inga tider att passa, I Like ;)
Men något som jag verkligen avskyr är när folk som jag inte har någon som helst kontakt bara springer förbi och bjuder in mig.
Jag är dagligen med om att någon springer förbi(stannar inte) och bjuder in mig. Jag tycker personligen att detta är helt fel. Folk kollar inte hur man är eller om man över huvud taget vill gå med i klubben. De flesta tror jag helt ärligt gör det bara för att få sin klubb att växa för att sedan kunna få lite uppmärksamhet i slutändan...
Däremot kan jag tycka det är helt okej om folk stannar och frågar: "Skulle du vilja bli med i min klubb? :)" De har man liksom fått en bekräftelse om att personen över huvud taget har sett mig och inte bara sett att jag inte har någon klubb. 
 
 
 
 

VDC

 
 
Var länge sedan jag lade upp ett championatsresultat(var länge sedan jag över huvud taget körde championat för den delen) så tänkte att jag kunde lägga upp ett idag ;)
 
 
 
 

Snögubbe i plusgrader?

 
Jag uppmärksammade en liten detalj i juluppdragen nu här om dagen. Att James skulle bygga en snögubbe nu! Jaa, jag är säker på att det är vissa som har minusgrader i Sverige och kanske till och med snö. Men på Jorvik ser det inte ut att vara så kallt faktiskt... Jag tycker, personligen att de kunde tagit och väntat med detta tills snön kom. Men Fuck Logic, This Is Star Stable. Eller hur? ;)
 
 
 

Trädgårdstomtar

 
 
Såg denna vid borgmästare Jacks tomt och tycker faktiskt att det var en riktigt kul idé med trädgårdstomtar. Lite oväntat ;)
 
 

Stormen Sven

 
 
Ni har säkert hört talas om stormen som är på väg in över en del av Sverige. Jag bor ungefär där stormen kommer att dra förbi och när Simone var här blev vi strömlösa i 19 timmar(?). Och med detta säger jag att jag kommer självklart kommer att blogga så mycket jag kan. Men när och om vi skulle bli strömlösa här så vet jag inte när exakt vi kommer få tillbaka den. 
 
 
Ville bara varna er lite för detta, annars får ni ha en mysig kväll ;)

Veckans uppdateringar!

 
 

Julstöket fortsätter denna vecka!Hej allihopa!
Än finns det mycket att göra inför jul, och Rådsman i Silvergladebyn behöver din hjälp denna vecka!

Juluppdrag i Silverglade:
- Fantastiska upptrappningen inför julen fortsätter i Silverglade denna vecka! Det är mycket som ska bli klart innan julafton och Rådsman i Silvergladebyn vill att julen ska bli så mysig som möjligt!

Hjälp Rådsman även denna vecka!
Hjälp Rådsman även denna vecka!

Dagliga julbestyr:
- Ju närmre jul vi kommer desto fler kommer behöva din hjälp med diverse julbestyr. Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp! Dessa dagliga uppdrag kommer ge dig Julfragment eller Julönskningar.

Julbutiker:
- Utbudet i julbutikerna har ökat denna vecka! Rid och kolla in de nya juliga kläderna och utrustningen!

Julen är magisk och full av överraskningar, så håll ett extra öga på nyheterna i veckan. Vem vet, kanske kommer det en liten tjuvkik på något som kommer inom kort!
 
 
 
MINA TANKAR: Jättekul med mer jul-uppdrag! Dock förvånade mig att vi inte fick någon snö idag, men men! Och jag blev faktiskt riktigt spänd på den där lilla tjuvkiken vi kommer få, ska bli så kul!


Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Hittat alla!

 
 
Hade inget bättre för mig nu ikväll så jag loggade in på Star Stable. Väl där fick jag ett sådant himla ryck att hitta alla stjärnor(hade inte hittat de som kom med Skördebygden då jag har känt att jag inte har haft lust, tid eller att den över huvud taget var nödvändigt). Men idag fick jag ett litet ryck som sagt och hittade faktsikt alla som jag hade planerat.
 
 

"Hällen"

 
 
I utkanten av Jarlaheim ligger ett litet avskilt område. Det är mörkt, dystert och där ligger en massa stängda butiker och en smedja. Och mitt i allt ihopa står det en tjej med kolsvart hår(tror hon heter Mia?) och bara tittar. Jag och Sofie brukar kalla det Hällen hahah. Ni som har sett och läst Hunger Games kommer att förstå hur vi menar. :)
 
Men nu till saken! Jag har länge undrat vad detta kommer att bli/vara. Visst, det kan vara så att det kommer att förbli såhär för alltid. Men hur kul vore det inte om man skulle få röja upp där lite? Hjälpa till att öppna butikerna, sopa där och kanske kort sagt få det lite mer livfullt. Skulle tycka det var rätt kul faktiskt!
 
 
 

En konstig människa o.o

 
 
Red runt och gjorde blåa i Jarlaheim idag och råkade springa förbi en man som bor i Jarlaheim, Jan. Förlåt nu Jan.. men kunde inte låta bli att skratta när jag såg dig.. Liksom, har ni sett några större händer!? 
 
 
De är ju MEGA! Hahahaha! 
 
Vet inte om det syns på bilden men han hade slipps också, me like <33

JCH

 
 

"Den stora överraskningen"

 
 
Fyfan, rukriken lät helt fel...
 
 
När man gör uppdragen får man reda på att man på julafton kommer att få något ganska stort. Jag har en gissning på vad det kan vara, är det inte det har jag inte en blekaste faktiskt. Men hur som helst så tror jag på renen som står precis bredvid tomten. För ni som var med förra året så vet ni att då fick man ett sorts ren-pulver av rådsmannen(eller var det Steve? Inte helt säker, var länge sedan!). Då kunde man när man ville förvandla sin häst till en ren och kunde också när man ville ta tillbaka sin häst. 

Jag har faktiskt ingen aning om varför jag tror på att vi kommer få renen. Går på min magkänsla helt enkelt. ;) Men erkänn att det skulle vara jättekul med en ren? Om man får en ren ska min heta Rudolf i alla fall :3 Hahaha
 
 
 
 

Snö och vinter

 
Det var inte jättemånga som var med förra året när vi fick snö på Star Stable. Det är var väldigt unikt och jag kommer ihåg när man loggade in och fick se all denna underbara snö falla och hur det rykte ur alla näsor och mular. Men whatever. Detta året hade jag gärna velat ha lite tjockare snö än förra året. För ni som inte var med förra gången så var det lite vitt här och var men man såg fortfarande väldigt mycket grönt. Klart det var fint och jag ska inte klaga på något. Men jag hade tyckt det skulle vara enormt mysigt med snö över fötterna/hovarna. Och gärna lite snö-skvätt när man galopperar. Men allt detta snöslask skippar jag gärna hahah!
 
 
När jag loggar in och snön har kommit hade jag gärna sett framför allt(som jag skrev ovan) tjockare snö och lite mer över allt. Men något som också hade varit kul var om vi fick se STORA fina snöflingor falla framför näsan på en, gärna i mängder. Hade varit så otroligt mysigt!!
 
 
 
Vinter är vinter
 
 

På servern har vi fortfarande ljust till nio på kvällen, men sommaren är ju över eller hur? Jag hade verkligen älskat om vi fick lite mörker redan vid nio halv tio. Och nu när det är jul och allt hade man ju kunnat lägga till lite julbelysning i byarna. Tänk er rida runt i julmössa i tjock snö som virvlar i mörkert. Julbelysningen och julgranen lyser upp ansiktet och tomten hahah♥ Hur mysigt skulle detta inte vara??
 
 
Ett speciellt tack till er som orkade läsa♥

 

Eh.. Va?

 
 

Snö ^-^

 
Som ni kanske ser har det börjat snöa här på bloggen! Kunde inte vänta med att lägga in det och det är ju trots allt första advent idag! Och nu när jag ändå är inne på snö så skulle jag ta upp detta med när första snön kommer!
 
 
Det första jag tänker göra är ju såklart att skriva ett litet inlägg då det är ganska stort att snön har kommit. Sedan hade jag tänkt att fota mina vinter outfits så att ni får se dom. 
Därefter är jag rädd att det kanske inte blir så bra uppdateringing på bloggen då jag ska fota en header till vinterdesignen som kommer, förhoppningsvis, inom kort efter snön. Allt annat är redan klart och snön på bloggen har redan kommit.
 
 
En bild från förra årets nyheter på star stables hemsida
 
 
Nya vintriga kläder!
 
 
 

Första Advent

 
Gud vad tiden går fort, nu är det redan December och första advent! Jag kommer idag att sticka till stan' med en kompis och hennes mamma och gå på någon form av julmarknad om jag inte minns fel? Jag kommer att vara hos henne redan vid elva och komma hem först fram emot kvällen. Så med detta säger jag att det kommer bli lite blogg-torka idag. Sedan kanske jag kommer uppdatera något nu ikväll, vet inte riktigt exakt när jag kommer hem men inte så jätte sent tror jag ;)
 
 
bild tagen från Google
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!